Avlanan dalgıç arkasından gelen canavara parçalanıyor ! 18 den ufaklar seyretmesin. http://www.vidivodo.com/61785/baligin-kurbani-olan-dalgic
Bir moderatör olarak bu görüntülerin kişilerin sağlığı için tehlikeli sonuçlar oluşturabileceği gerekçesiyle teessüf ediyor ve siliyorum. Dermişim
Yazık olmuş dalgıca gerçekten.Görüntüler gerçekse canı çok yanmış olmalı. Allah geride kalanlarına sabır versin.
Kendi sahasında avlanıldıgı için cok sinirlenmiş olmalı popoda kücük delikler açmış olmalı zavallı dalgıcın ilk korku dolu hamlesi beni cok güldürdü GEçmiş olsun
Dalgıçın yağlarından bir kısmı eksilmiştir, millet hususi estetik oluyor bunun için.. dalgıça piyango vurmuş bence.
Köpekbalığı bu işe çok sevinmiştir ''Bu adamı yorupda yuvama götürebilirsem nerden baksan iki sene aç kalmayız'' diye
Böyle bir vahşeti seyretmeye hazır olmadığım bir anda vede gecenin bu saatinde bu görüntüleri paylaşıma açan arkadaşı,bu görüntüleri siliyorum deyip silmeyen moderatörü ve bilumum site yöneticilerini Efesle kınıyorum........bu vahşet görüntülerinin üstüne iyi geldi...soğuk soğuk