Dev Sinagrit avı videoları Sivrice

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Değerli Üyeler

Bir hafta kadar önce Sivricede bazılarına ait olduğu beyan edilen cadde ve sokaklarda dolaşırken,haylidir uzak kaldığım bu sularda az avlanayım demiştim.

Sivrice balıkcılığını sadece tekne arkasından rapala salarak,bir taraftanda atıştırarak git,gel Konya 6 saat kabilinden bir kolay av şeklinden ibaret olduğunu sanılması tabiiki bu suların esas hüviyetini ortaya koymamaktadır.

Şayet o gün ben ve partnerim dahada fazla üzerinde durup,limit ve sirküler dışı olarak avlanmaya devam etseydik sanırım avımızı katlardık.

Hoş burası Sivrice,herşey duyulur.

Nitekim hemen oralara parekete döşenmesi teşvik edilmiş(ismi lazım değil)
    yakalamaya kıyamadığımız o güzel balıkların 4 tanesi döşenen yüzlerce iğneye kurban gitmişlerdir.

İlişikte video görüntülerini sunuyorum

İyi seyirler.

http://www.izlesene.com/video/sinarit/5291119

http://www.izlesene.com/video/vedat-abay/5273445

2. OMMG

OMMG OKAN

Vedat Ağabey,elinize kolunuza sağlık.Teşekkür ederim sabah sabah yine ayılmamı sağladınız :) :) .Güzel avlarınızın devamını dilerim.

3. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Sevgili Vedat abi,çok güzel trofeler,tebrikler, avlarınızın devamını bekliyoruz....

4. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    Günaydın Vedat Abi. daha önce bir videonu izlemiştik. bunlarıda büyük bir haz alarak izleyeceğiz ama ekteki videoların linki yok. diğer konunun altında buldum videoları gayet güzel bir av. banada nice trofelere demek düşer.

saygılar üstadım

5. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Tebrikler Vedat abi, sabah sabah gözlerimiz şenlendi, nasıl yakışıklı bir tosun bu sinarit yahu.

6. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Büyük heyecan :) bir anda videoda Ernest Heminhway amcayı görür gibi oldum :) selamlar Vedat baba

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Millet balıklara dalmış ama taş atılmış sanırsam :) Vedat amca kızmış birilerine... :)

8. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Vedat amca kızmışsa haklıdır sevgili Volkan.

En azından rakı resmine dayanamıyorum,bu bir kötü örnektir

Anladın sen onu

9. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Vedat amca yine döktürmüşsün hakkaten güzel av olmuş.Raporun içindeki diyer konulara gelinceeeeee.Bohçacılar ağacın dibindeki kuşları bekleyen kediye benzer bence.O kuşlar birgün o ağacın dallarına konmaktan vazgeçtiğinde zurnanın zırt ettiği deliğe geldiklerini anlayacaklar.Sen öyle boşbeleş insanların barbarlıklarına aldırma amcacım senin yolundan türkiyedeki gerçek amatör balıkçılar gitmeye çalışıyor.makalelerin tekniklerin raporların çok kıymetliler.Ben o yazdıklarını okurken içlerinde kayboluyorum adeta boyut değiştiriyorum:) Herşey gönlünce olsun amcacım.Bu arada çırak lazımmı?:D:D:D çanakkaleye yolum düşerse önce şehitliğe uğricam sonra yanına haberin olsun:D Çanakkale'deki ikinci adresimsin :D

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    En başından anlamıştım, Vedat amcam. ;)

Bence de kötü örnek ama daha önce polemik konusu yapıldığından hiç bu konulara bulaşmamayı yeğlemekteyim.

Siteminde sana hak veriyorum.

Sevgilerimle...:)

11. belekbeach

belekbeach süleyman

Favori Kamış:
    shımano catana dx,shımano hyperloop 30-50ıbs,remixon hurricane
    Favori Makine:
    Banax sx4000c,Spro Hardliner lcs1050,DAİWA Exceler 4000A HA,OKUMA Ceymar c-40,Daiwa Procaster 4000 A
    En İyi Avı:
    7.25 kg levrek,5.300 akya,2.7 kg yayın
    Tebrikler Vedat abi her zaman ki gibi şahane balıklarınız :) okul bitsede bizde jiglesek :)

12. 33022

33022

Sayın Vedat Abi;

Özelden mesaj göndermek istedim ama mesaj kutunuz doluymuş.Eğer bir telefon numarası verirseniz ya da bir elektronik iletişim adresi farketmez, yazdığınız konuya istinaden bir kaç sorum ve sizinle tartışmak istediğim bir konu olacak.Uygun görürseniz elbette..Saygı ve sevgilerimle..

13. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Ramazan

Mesak ktumu bilerek boşaltmıyorum.
    İstiyorumki birşey sorulacaksa,genelden sorulsun ve belki bazı üyelerede faydalı olabilsin.

Sorularını bekliyorum.

Sevgimle kal

14. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    Abi yine bize bir göz şöleni yaşattınız; elinize, dilinize sağlık.

15. anathema

anathema ersen

Favori Kamış:
    Shimano Catana BX 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30 S
    En İyi Avı:
    LeVreK
    Harikasın Vedat Amca... Burada bu işi en iyi yapansın. boşver başkalarını...
    Rastgelsin...!

16. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Ben haddim olmayarak number 1 demistim :) ötesi oldugunu da zannetmiyorum.
    Vedat amca , göz balik bulucu sonarda yapilan amatör avciligi nasil degerlendiriyorsun? Teknoloji tabiki vazgeçilmez gereklilik fakat amatör ruha etik degil görüsündeyim

17. 33022

33022

Değerli Vedat Abim;

Soracağım sorular ve sizinle tartışmak istediğim konu şahsınızla alakalı durumlar olduğu ve özel sorular soracağım için, ayrıca polemik yaratmaya çok müsait durumlar olduğu için, sadece ikimiz tartışalım istedim.Ancak yine Sizin müsadenizle ve de haddim olmamasına rağmen birazda sitem etmek istedim.e-mail adresinizi vermeniz mükünse bir şekilde ordan yazmak isterim en azından ve tabiki değerlendirmenizi ve görüşlerinizi de bilmek isterim.Kısa zaman içerisinde inşallah Sivrice'ye geldiğimde sizinle oturup sohbet etme imkanım olursa çok sevinirim.

Saygılarımla

18. marmarasinariti

marmarasinariti Tuncay Kuşcu

Vedat abi kutlarm gercekten gene muhtesem bi av yapmıssınız..raporladıgınız avlar bizim sönen ateşimizi tekrar alevlendirdi! şöyleki; Yaşlı balıkçılardan dinlediğimiz hikayelerde hep eskiden tutulan trofelerden, balık popülasyonu ve çeşitliliğinden bahsedilir ve artık o günlerin geride kaldığı söylenirdi! bizde hep iç çekip yanlış zamanda dünyaya geldiğimizi düşünürdük! taki sizin raporlarınızı görene kadar! Bu raporlar beni ve abimi çok heyecandı ve bu heyecanla tekne almaya karar verdik. Hatta 2011 boat show a gidip kendimize uygun bir tekne bakmaya gittiğimizde sizinle fuarda karşılaşmıştık ve marmarada jig yapılıp yapılamayacağı hakkında konuşmuştuk, sizde marmara ereylisinde 1 kiloluk mercanların varlığından bahsetmiştiniz. Bizde bu heyecanla silivri bölgesinde yaptığımız mera araştırmaları sonucunda sizinde tarif ettiğiniz gibi en büyüğü 1 kg olan mercanlar yakaladık ve bu bizi çok mutlu etti :) bu bölgelerde jig denemelerimiz olsada malesef bir sonuca ulaşamadık!

Şimdiki hedefimiz tekneyi arabanın arkasına alıp bize çok yakın olan saroz bölgesine gidip jig denemeleri yapmak, fakat açıkcası hem jig yapmak konusunda tecrübeli değiliz hemde jigi bölgede tam olarak nerede uygulayabileceğimiz konusunda bir fikrimiz yok. Eğer sizede uygun olursa bu işi en iyi bilen ve türkiyeye tanıtan ve bizim içimizdeki külleri tekrar alevlendiren usta olarak saroz'a sizle gitmek istiyoruz vedat abi.

Saygılar

19. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    liffea carbon 4.20 spirit surf Liffea Turna Fress 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina 2 1600 Okumuma Trio 30S 12 kilo Cekerli
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    vedad abi cok güzel bir sinagrit massalah

20. Cem Şafak

Cem Şafak CEM ŞAFAK

En İyi Avı:
    2,5-kğ istakoz
    vedat abi tebrikler harika balıklar, muhteşem av selamlar

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.