iste sitede ilk raporum daha onceki av raporlarımdan bir kesit sunuyorum.Carpe nickli Hakan abi sayesinde sitenizle tanıstım ve cok sey buldum.Sizlere gecikmiş av raporlarımı yayınlayacağım. İğne:05 numara Levrek iğnesi Yem:Karides,sübye,kalamar Umarım gecikmiş güsel bir av raporu olmuştur...
Valla şekil olarak birbirlerine benziyor ama farkının ne olduğunu bilmiyorum yok kandırmıyorum gerçekten ben tuttum yalan yok
Alper tekrardan aramıza hosgeldin ama sende daha devasalarıda vardı.BU kadar mutavazi olma kardesim.. Şaka biryana yaşın genç olmasına ragmen çok iyi bir balıkcısın ..Tabiki bunda zamanında sizi yonlendiren babanın da cok etkisi var ..Seni yurekten kutlarım kardesim.. Bundan sonrada raporlrını bekliyoruz..
Saol abicim teşekkür ederim.Evet babam sağolsun İnş daha güzelleri senin ve bizim tekneyle çıkarak yayınlayacağız.
Valla bu siteye ilk girdigim de benimle de cok ugrastın ne diyeyim sanki karsilama komitesi gibisin.. AMA saka biryana dun TSK mensubu ve AMATOR BALIK AVI konusunda birikimli bir abimize de sitemizin adresini verdim..Cok ilgilendi ve de ona da encok ustune basarak ve ovundugum konu bizlerin amator ruhuy du..
Peeesss vallaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ule nerden buldun simdi sen bu fotoyu.. Nereedeyse Alperin ve benim tekne de gorunecek ..HAttaaa daha da ötesii...
Aha da o kule varya dimdik duran..İşte o Crawn plaza (İzmirliler Özdilek der)..İŞte Alper in ve benim tekte hemen onun yanındaki barnakta duruyor.... Foto çekecek kadar geldinde niye haber vermedin..
Tebrikler garanyozlar harika.. Şansınız daim olsun İlk başta farkettiğim granyoz ile minekop arasındaki farlar ağız yapıları..minekopta ağız alta doğrudur..Diğer fark ise minekopun kuyruğunun daha geniş olması ve fiziksel yapı olarak eşkineye daha çok benzemesi..karın altı daha düz ve birazdaha kambur bir sırt..
Alper sen Namık abine dikkat et.. Acayip bulaşkandır.. Aman avlarına ve raporlarınada özen goster aleme rezil eder valla ..kendi 30 kg lık kuzu avlarına bakmadan...