Selamlar Bu veya benzeri DI özellikli balık bulucu kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı? Kağıt üzerinde hoşuma gitti ancak denizde verimi ne olur, işe yarar mı bilmiyorum. Dibi resim gibi görüntülemek ilginç olsa gerek fakat 250 feet kapasitesi var, yani 80 m. cıvarı, denizde de 1/3 kayıp olsa göstereceği en fazla 20-25 m. Her neyse bilgisi, fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. Rast gele.
Reis Baba selam ,bir arkadaşımızda vardı sanki suyun MR ını çekiyor gibiydi ,ama bizim baktığımız derinlik 10-15 metre daha derinde nasıl bir performans verir bilmiyorum Rasgele
Boğaç, ve aleykumselam Daha fazla detay lazım, sorabilirsen sor bakalım dostuna daha derinde kullanmış mı, kullandığı cihazın marka ve modeli ne, vs. Teşekkürler şimdiden. rast gele.