didim/akbük çevresinden olta balıkçılığı tekneyle

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında dogan_duran889 tarafından paylaşıldı.

1. dogan_duran889

dogan_duran889 dogan duran

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    levrek 2 kg
    ilgilenen arkadaşlara duyrulur 15&18mt teknelerle balık turu yapılıyor ben her hafta sonu hava izinverdikçe çıkıyorum balıksız dönmedim 2 aydır bilgi almak isteyenlere yardımcı olurum saygılar.
    Not: Tekneler bana ait değil sadece balık avı hastasıyım bunuda eklemek istedim ticari bir kaygı güderek yazmadım

2. tavaslı64

tavaslı64

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan-alabalık-2 kilo civarı
    didim balık avı

Üstadım verdiğin bilgiler için teşekkürler.Bizlerde katılmak istiyoruz,ama tam olarak bir açıklama verirseniz seviniriz.Öğrenmek itdediğim konular cumartesi günü av oluyormu,saat kaç gibi çıkılıyor,kaç saat avda kalınıyor ve önemlisi ücretler ne kadar.İletişim kurabilecğimiz telefon varmı.

3. dogan_duran889

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    levrek 2 kg
    Arkadaşım tekneler büyük olduğu için genelde guruplar halinde geliniyor ama tabi tek olarakta gelmek mümkün sadece turun olup olmadığını öğrenmen gerekiyor sabah saat 5:30 da teknede olunuyor saat 6:00 civarı hareket ediliyor yaklaşık 1 saat sürüyor avlanma bölgesine gidiş akşam 16:00 yada 16:30 da geriye dönmek için hareket ediliyor tekneler büyük tuvalet problemi yok yanınızda yiyecek ve içecek getiriyosunuz isteyen teknedende temin edebiliyor sadece içecekleri tabi fiyatları marketlerden pahallı normal olarak kişi başı 25.00 ytl alıyorlar kişi sayısına göre bu 20.00 ytl de oluyor zannederim yakıt ve çalışanlar açısından böyle yapıyolar hava durumuna göre tur yapılıyor genelde bu hafta cumartesi veya pazar çıkılacak ve pazarteside varmış hafta içide yapılıyor tabi kişi sayısı tuturulursa yada arayıp atıyorum ben 15 kişi gelicem diyosunuz ona göre size ait gün ayarlanıyor bazıları teknede yabancı istemiyorlar o yüzden başka müşteri almıyorlar ben her hafta sonu gidiyorum gayet güzel ortam sabah çay veriliyor hareket etmeden kahvaltı yapma şansın var güzel kısacası ben çok memnun kalıyorum her avda insanlarla tanışılıyor geniş bir arkadaş çevresi edine biliyorsun açıkçası aydın nazilli vb il ve ilçelerden gelen bir çok gurup var tekne sahibinin adı onur tel:0 537 704 55 71 öğrenmek istediğin başka birşey varsa tekrar görüşebiliriz ilginize teşekkürederim

Son düzenleme: 25 Aralık 2008
  4. tavaslı64

tavaslı64

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan-alabalık-2 kilo civarı
    Teşekkürler,bu kadar bilgi bizim için yeterli

5. onurt47

onurt47 ONUR

kardeş tekne nerden kalkıyor akbuk mu altınkum mu?
    ben telı not aldım .

6. dogan_duran889

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    levrek 2 kg
    tekne akbükte arkadaşım telefonla tekne sahibine ulaşabilirsin gereken bilgileri yukarıdaki mesajımda yazmıştım sormak istediğin birşey varsa yazabilirsin teşekkürler ilgine saygılarımla

Son düzenleme: 25 Aralık 2008
  7. dogan_duran889

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    levrek 2 kg
    onur kardeş çevrendeki arkadaşlarınlada paylaş didimde bir gurup oluşturabilirsek daha iyi olur böylece kendi istediğimiz zamanlardada balığa çıkabiliriz eğer seviyorsan bu işi kafana yatıyosa ben uğraşıyorum böylece başkalarının gelmesini beklemek zorunda kalmayız beklemeden kendi gurubumuz olmuş olur değerlendir istersen

8. ahmet32469

ahmet32469

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kalkan
    didim ve akbük

selam didim akbükte işletmecilik yaptım. nefis yerler balık olmazsa bile gidilir pişman olmazsınız.

9. dogan_duran889

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    levrek 2 kg
    doğru söylüyosunuz ahmet bey mükemmel yerler var karadan gidilmeyen ne işletmeciliği yaptınız sakıncası yoksa sorabilirmiyim?

10. onurt47

onurt47 ONUR

ben aydın merkezdeyım o tur organızasyon olursa haberdar edersen sevınırım. başka bır forumdada bu konuyu açarım. ne kadar cok katılım olursa o kadar ıyı tabı.

11. dogan_duran889

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    levrek 2 kg
    ok kardeşim sağolasın valla bu balık sevdası baya bi sardı beni uyku tutmuyo

12. onurt47

onurt47 ONUR

uyesı oldugum bır forumdada paylastım az önce bakarsın aydınlı arkadaşlar olarak bır ekıp oluşturabılırız.

13. dogan_duran889

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    levrek 2 kg
    eyvallah sağol nekaar çok insan okadar çok avlanma şansı büyük tekneyle güzel oluyo inan 5 kilo dan az balıkla dönmüyosun deli bişey balık yakaladıkça bir okadar hırslanıyosun vakit bitiyo enerji bitmiyo

14. dogan_duran889

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    levrek 2 kg
    herkeze selamlar yarın balık turuna çıkıyoruz katılmak isteyener telefon numarasını arayabiirler didim çevresi ilgilenener kaçırmasın saygılar

15. dogan_duran889

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    levrek 2 kg
    sağolun ahmet bey cidden yaşadığım yer çok güzel ve zevkli eğer eğlenmeyi biliyorsan bende bir balık hastasıyım eğlence denizde inşallah işleriniz iyidir güzel günler dilerim

16. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

"5 kilo dan FAZLA balıkla da dönmüyosun":rolleyes:

Bereketli avlar dileklerimle. :) Selamlarımla...

17. dogan_duran889

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    levrek 2 kg
    dönüyosunda tek kişi değilsen ;) valla tek balık 5 kilo olsun bidaha oltayı denize atarsam o günü aynen kapatırım yeterki olsun ama başkalarınıda destekliyorum ve 15 cm nin altında balık almıyorum küçükler şanslı benim tarafımda gönlünüz ferah olsun teşekkürler uyarı için

18. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

Doğan bey, anlayışınız için ben teşekkür ederim. Avlarınız daima bereketli ve tadında olsun. :)

19. dogan_duran889

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    levrek 2 kg
    nuri abi erzurum çarşı pazar benim bitarafımda erzurum çarşı başı biraz erzurum biraz trabzon işte ben dostlar balıkta görsün diye değil bu sevda için varız burda ;) kurallar konusunda uyarıları bekliyoruz bilmediğimiz çok şey var gerçekten ama biraz iç güdü birazda okumak birde doğaya insana saygı varsa bu iş tamamdır herşey 4x4 olur inşallah saygılarımla

20. November

November Onder

Selamlar. Biz de Akbük'ten tekneyle çıkıyoruz ayda birkaç kez. Aydın Merkez'den 20-25 kişi kadar varız. 7 Şubat'ta tekrar bir organizasyon yapılacak.