didim altınkum plajı

Konu, 'Bölgeler' kısmında ozan tarafından paylaşıldı.

1. ozan

ozan Ozan

Arkadaşlar ağustos ayı içerisinde didimde olma ihtimalim var. Altın kum plajında avlanan arkadaşalrım varmı. varsa bölge hakkında kısa bilgi istiyorum. genel olarak hangi balıklar hangi boyda olur ve oralarda yemci veya kıyıda kayalık alanlar varmı:confused:

2. sedatk

sedatk Sedat

3. turan

turan Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    oğlum 3,700 kg - 52 cm
    merhaba,
    bölgede cupra,lidaki,kefal, levrek ( ben henuz kendısı ıle tanısamadım ),mırmır ılk akla gelen balıklar. bende plajdan avlanırım. sana tavsiyem gece 24 den sonra balıga gıtmen. didimde yem bulma konusunda hıc zorluk cekmessın. altınkum plajının sonunda lunaparka dogru malzemeci ve yemci gece gec saatlere kadar acık. buradan veya dıdım merkezdekı av malzemelerı satan yerlerden kırmızı kurt,botu kurdu,sulunez,sardalya,yengec ve en favorı yem olan mamunu bulabılırsın. kalacagın yerde buzdolabı varsa ve yem saklama konusunda sorun yasamayacaksan sana tavsıyem yenı gunduzden alman. cunku gece gec saatlerde canlı mamun bulamayabılırsın.
    plajdan oltanı taktırma gıbı bır derdın olmadan ıstedıgın kadar uzaga savurabılırısn.dıp sureklı kumluk. ama tavsıyee uyup gee gec saatlerde avlanırsan cok fazla uzaga atmana gerek yok. kamız ıle avlanacaksan mutlaka zıl bulundur yanında.
    sımdılık aklıma gelenlşer bunlar.,
    yardımcı olabılecegım baska hususlar varsa bana ılet lutfen. 2 hafta sonra hafta sonu taılı ıcın bende orada olacagım buyuk ıhtımalle.
    rastgelsın

4. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Vay vay vay.Nerelere gidiyomuşun sen bensiz:mad::mad:

5. DeadPOX

DeadPOX

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Kaçanlar
    Plajın solunda yani sol tarafında polis lerin kaldığı yere doğru kayalık avr güzelde balık geziyor etrafında ama ne geziyor bilmem, ben deniz balıkçılığından anlamama rada bir oralarda yüzerdim kayalarına rasında...

Ama geri kalan hep kum takım bırakmasın kolay kolay

6. Sharke

Sharke

Arkadaşlar merhaba öğrenmek istediiğim sizin bahsettiğiniz bölge polis lojmanlarının olduğu yermi çunku bende ağustosun basında kısmetse didimde olacağım...

7. ozan

ozan Ozan

o raporu gördüm boy sorusu ondan zaten oraya gidip lidakiye olta atmam ayıp olur.:cool: yada burdan oraya kadar gitmişim lidakilerin gelip çipuraların gelmemesi ayıp olur:D

8. ozan

ozan Ozan

teşekürler aradığım bilgilerin pek çoğu burda mevcut

9. ozan

ozan Ozan

orada da mı balık avladın abi sen:D durum ne değermi takım götürdüğüme:confused:

kuzen aile ortamı bekarları almıyolar:D :D :D :D

10. KaraKurt

KaraKurt Fatih

Favori Kamış:
    Olta ve Sabırrrr
    En İyi Avı:
    Kötü av yok :)
    Egeye taşınıyorum direk....:D

11. KaraKurt

KaraKurt Fatih

Favori Kamış:
    Olta ve Sabırrrr
    En İyi Avı:
    Kötü av yok :)
    Vazgeçtim Adrasana taşıncam :)

12. ozan

ozan Ozan

egede av kolayda abi. genede bi soralım orda balık avlayanlara yoksa benim oğlan tutacak lidakiyi küçük diye bana surat yapacak büyük tutturmadım diye;)

13. Stones

Stones Cihan

Didim Mavisehir'den iskeLenin az iLerisinden kefaL avLiyorum bende. Ve orada bir cok insan oLuyor geneLde. 300-400 gramLik kefaLLer oLuyor. Tabi ufakLarida oLuyor. Ama once aLtinkumdan bak istersen. Mavisehir'de sans bi gun 5 tane tutarsin bi gun 2. Saat 15:00 civari kefaL avi iyi bir zaman bana gore..

14. ozan

ozan Ozan

abi raporu yazmaya başladım bile ;) fotoğrafları orda eklerim. cepheden de çekelim şaibe kalamsın yeni sirkülerin altın kuralına uygun olacağı garanti;) :D

15. ozan

ozan Ozan

senle yazacaz ya abi ;) :D :cool: malum balık boylarına yeni limitler. :D :D

16. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Bende Ağustos 15-30 Arası Didimde olmayı planlıyorum. Sanırım Çipuralarda tanışacağım. Kalacağım yer caprice otel'in karşısında. Sanırın altınkum civarı bereketliymiş. Canlı yem bulmada da sorun yok :) Süperrr..

17. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Sende illa evlendircen beni:mad: Şimdi karar ver evleneyimmi evlenmeyeyimmi:confused: Evlenirsem en az bi sene hapsederler beni:D

18. sahinoz

sahinoz

didimde balık avlama biraz yok gibi yakın mesafede 15. 20 km gibi mesafede akbük veya kazıklıda bulunan balık üretme çiftliklere yakın yerlerde oltayla balık yakalama şansınız vardır diye bilirim.

19. ismet22

ismet22 M. İsmet Dağtekin

Favori Kamış:
    Albastar BBC Holiday (1.90m,5-15gr),Cormoran Profiline parçalı kamış 1.95m, Mitchell Goliath 2.10m
    Favori Makine:
    Shimano Alivio 1000FA, Albastar GSB40-emektar :)
    En İyi Avı:
    Çipura 300gr, Ahtapot 1kg
    didim mavişehir sakininden birkaç avlak

Aşk gemisinin burnundan jandarma karakoluna doğru olta atılabilir. sabah 8-11 arası öğleden sonra da dediğiniz gibi, 15 civarı başlanır duruma göre akşam güneş batana kadar devam eder. yalnız yazın kefaller biraz küçük oluyor. bu tarif ettiğim yerde 100-200gr arası geliyor genelde, günde 15 tane olabiliyor.avlanma yeri yüksek lduğundan balıkları görerek önlerine olta atmak mümkün.
    Daha güzeli ise aşk gemisinin yanındaki otoparktan ileri sağa doğru olta atmaktır. orada 400-600 gr baba kefaller dolaşır dere ağzına doğru. ancak ne idüğü belirsiz "görevliler" orada balık tutmanın yasak olduğu konusunda ağız dalaşı yapabilir sizinle. inatçıysanız da cevap vermek için uğraşıp hiç seviyenizi düşürmeyin, bu konuda jandarma size yardımcı olacaktır ve keyifle o "görevliler" in gözü önünde tabiri caizse "çatır çatır" oltanızı atarsınız. ben şahsen öyle yapmıştım :)
    Asıl güzel balık kışın olur ama, çipurası kefali, mırmırı, iri isparozu, melanuru...