Arkadaşlar ağustos ayı içerisinde didimde olma ihtimalim var. Altın kum plajında avlanan arkadaşalrım varmı. varsa bölge hakkında kısa bilgi istiyorum. genel olarak hangi balıklar hangi boyda olur ve oralarda yemci veya kıyıda kayalık alanlar varmı
aşağıdaki link işine yarıyabilir sanırım.Haydi bakalım balonlara paydos,çipuralar merhaba http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=20981&highlight=didim
merhaba, bölgede cupra,lidaki,kefal, levrek ( ben henuz kendısı ıle tanısamadım ),mırmır ılk akla gelen balıklar. bende plajdan avlanırım. sana tavsiyem gece 24 den sonra balıga gıtmen. didimde yem bulma konusunda hıc zorluk cekmessın. altınkum plajının sonunda lunaparka dogru malzemeci ve yemci gece gec saatlere kadar acık. buradan veya dıdım merkezdekı av malzemelerı satan yerlerden kırmızı kurt,botu kurdu,sulunez,sardalya,yengec ve en favorı yem olan mamunu bulabılırsın. kalacagın yerde buzdolabı varsa ve yem saklama konusunda sorun yasamayacaksan sana tavsıyem yenı gunduzden alman. cunku gece gec saatlerde canlı mamun bulamayabılırsın. plajdan oltanı taktırma gıbı bır derdın olmadan ıstedıgın kadar uzaga savurabılırısn.dıp sureklı kumluk. ama tavsıyee uyup gee gec saatlerde avlanırsan cok fazla uzaga atmana gerek yok. kamız ıle avlanacaksan mutlaka zıl bulundur yanında. sımdılık aklıma gelenlşer bunlar., yardımcı olabılecegım baska hususlar varsa bana ılet lutfen. 2 hafta sonra hafta sonu taılı ıcın bende orada olacagım buyuk ıhtımalle. rastgelsın
Plajın solunda yani sol tarafında polis lerin kaldığı yere doğru kayalık avr güzelde balık geziyor etrafında ama ne geziyor bilmem, ben deniz balıkçılığından anlamama rada bir oralarda yüzerdim kayalarına rasında... Ama geri kalan hep kum takım bırakmasın kolay kolay
Arkadaşlar merhaba öğrenmek istediiğim sizin bahsettiğiniz bölge polis lojmanlarının olduğu yermi çunku bende ağustosun basında kısmetse didimde olacağım...
o raporu gördüm boy sorusu ondan zaten oraya gidip lidakiye olta atmam ayıp olur. yada burdan oraya kadar gitmişim lidakilerin gelip çipuraların gelmemesi ayıp olur
orada da mı balık avladın abi sen durum ne değermi takım götürdüğüme kuzen aile ortamı bekarları almıyolar
egede av kolayda abi. genede bi soralım orda balık avlayanlara yoksa benim oğlan tutacak lidakiyi küçük diye bana surat yapacak büyük tutturmadım diye
Didim Mavisehir'den iskeLenin az iLerisinden kefaL avLiyorum bende. Ve orada bir cok insan oLuyor geneLde. 300-400 gramLik kefaLLer oLuyor. Tabi ufakLarida oLuyor. Ama once aLtinkumdan bak istersen. Mavisehir'de sans bi gun 5 tane tutarsin bi gun 2. Saat 15:00 civari kefaL avi iyi bir zaman bana gore..
abi raporu yazmaya başladım bile fotoğrafları orda eklerim. cepheden de çekelim şaibe kalamsın yeni sirkülerin altın kuralına uygun olacağı garanti
Bende Ağustos 15-30 Arası Didimde olmayı planlıyorum. Sanırım Çipuralarda tanışacağım. Kalacağım yer caprice otel'in karşısında. Sanırın altınkum civarı bereketliymiş. Canlı yem bulmada da sorun yok Süperrr..
Sende illa evlendircen beni Şimdi karar ver evleneyimmi evlenmeyeyimmi Evlenirsem en az bi sene hapsederler beni
didimde balık avlama biraz yok gibi yakın mesafede 15. 20 km gibi mesafede akbük veya kazıklıda bulunan balık üretme çiftliklere yakın yerlerde oltayla balık yakalama şansınız vardır diye bilirim.
didim mavişehir sakininden birkaç avlak Aşk gemisinin burnundan jandarma karakoluna doğru olta atılabilir. sabah 8-11 arası öğleden sonra da dediğiniz gibi, 15 civarı başlanır duruma göre akşam güneş batana kadar devam eder. yalnız yazın kefaller biraz küçük oluyor. bu tarif ettiğim yerde 100-200gr arası geliyor genelde, günde 15 tane olabiliyor.avlanma yeri yüksek lduğundan balıkları görerek önlerine olta atmak mümkün. Daha güzeli ise aşk gemisinin yanındaki otoparktan ileri sağa doğru olta atmaktır. orada 400-600 gr baba kefaller dolaşır dere ağzına doğru. ancak ne idüğü belirsiz "görevliler" orada balık tutmanın yasak olduğu konusunda ağız dalaşı yapabilir sizinle. inatçıysanız da cevap vermek için uğraşıp hiç seviyenizi düşürmeyin, bu konuda jandarma size yardımcı olacaktır ve keyifle o "görevliler" in gözü önünde tabiri caizse "çatır çatır" oltanızı atarsınız. ben şahsen öyle yapmıştım Asıl güzel balık kışın olur ama, çipurası kefali, mırmırı, iri isparozu, melanuru...