didim kazıklı

Konu, 'Bölgeler' kısmında c*.turkiyem.c* tarafından paylaşıldı.

1. c*.turkiyem.c*

c*.turkiyem.c* vatan

merhaba arkadaşlar son günlerde didim kazıklı da balığa çıkan varmı? şimdiden tşkler

2. c*.turkiyem.c*

c*.turkiyem.c* vatan

didim kazıklı avına yardımm

3. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Kazikli dediginiz mevki Didim'in ne tarafinda kaliyor?

4. azimli

azimli ADEM

Favori Makine:
    RYOBİ ECUSİMA 6000 Vİ DAM SPEEDCAST 850
    valla kardeşim ben gitmedim ama geçen pazar arkadaşlar bodruma gitti büyük hüsran 22 kişiden 4 yada 5 balıkvar okadar. adamlar halen isyanda:laughing:

5. pelikan01

pelikan01 Hakan Yasar

Favori Kamış:
    DAM Steelpower Tele Surf 390, Okuma Salina Seaspin 240 - 10/40
    Favori Makine:
    DAM Quick SLR Surf 560 FD, Okuma Trio 40S
    En İyi Avı:
    Akya 2 kg.
    Kazıklı, Akbük tarafları oluyor.

6. seymensedat

seymensedat SEDAT ERDEM

Favori Makine:
    RYOBİ 6000 VI
    Kazıklı'dan değil ama hafta içi ve hafta sonları sürekli olarak güvercinlik / KUYUCAK koyundan sürekli teknemle balığa çıkıyorum. Şu günlerde çok süper çupra yapıyor. Kazıklı şu günlerde bomboş.

7. c*.turkiyem.c*

c*.turkiyem.c* vatan

tşkler seymen sedat bende güvercinlikten çıkıyorumda kazıklıdan bir değişiklik yapalım demiştim:)

8. fok

fok Mesut GÜR

Sedat abi merhaba, sitede çömez olduğumuz için özel mesaj atamadım :) 22-30 haziranda Didim de olacağım. Bıktım istanbulda istavrit avlamaktan :D Egede çupra deneyimi yaşamak istiyorum. İki arkadaşız. Eğer bu tarihlerde de güvercinlikten açılmayı planlarsan bizide alırmısın yanına? balık konusunda acemi olduğumuz için yardımınada ihtiyacımız var reeling

9. seymensedat

seymensedat SEDAT ERDEM

Favori Makine:
    RYOBİ 6000 VI
    Teknik imkansızlıktan vede genelde denizde oluşumdan dolayı uzun zamandır Form'a giremedim. İyiki telefonla aradınız. görüşmemiz iyi oldu. Teknem ticari olduğu için, Aydın, Manisa, İzmir, Denizli gibi yerlerden gelen kafilerle denize balığa çıkarıyorum. Geçen salı günü yine güvercinlik koyunda 12 kişilik tamamen amatör öğretmen grubuyla denizdeydim. Gittiğimiz avlakta hedef balıklar başta kol gibi iri kopez ve çiftlik kaçkını çupraydı. Sonuçmu hüsran, nedeni ise hala artçı depremlerin devam etmesi. Onun için çıtayı yüksek tutmaya gerek yok diyorum. Hani derlerya nasip olmasa dayak bile yenmez. Nasipten ötesi yalan. Belki bu sunduğum bilgilerden ötürü site yönetiminden ve üye arkadşlarımızdan farklı yorum ve tenkitler gelebilir. Emekli oldukdan sonra kahvede oturmaktansa hem kendi hobimi tatmin etmek, devamlı olarak denizde olmak, gelen gruplar amatör oldukları için onlarla bilgi alışverişi yaparak değişik teknikler uyğuluyarak balık tutma zevkine erişmek, tabiri caiz isede azda olsa çorbayı kaynatmak amacıyla böyle bir işe soyundum. Mutluyum çünki herşeyden önce deniz'de ve balık tutmaya tüm amatör ruhumla devam ediyorum.