Merhaba Arkadaslar, Oncelikle didimden hepinize sevgiler yolluyorum. Ilk balık raporumu yazmak icin gercekten sabırsızlanıyordum ve cumartesi gunu gelen levrek bana bu sansı verdi. Bu yazdıgım ilk balık av raporu yanlıslarım varsa simdiden ozur dilerim. Mevki : Didim / Tekagac mevki Saat : 10.00 - 11.00 arası Yontem: Sırtı Malzeme : Strike Pro 045 sahte yem Derinlik : yaklasik 7-8 metre Saabah 7 gibi kalkıp yola cıktık. Tek agac didim merkezden yaklasık 3 km dısındadır. Benim icin tum hayatın streesinden uzaklastıgım kendimi dınledigim bir yer. Teknemize malzemelerimizi koyduk ve basladık acılmaya. Bugunku planimiz biraz sırtı yaptıktan sonra , derin bir yerlerde demir atıp birazda yemli denemekti ama saat 10.30 sularında yakaladıgımız bu levrek tum gunumuzu sırtı yaparak gecirmemizi sagladı. Son bir kac haftadır her turlu sahte yem ve degisiik metodlarla deneme yapmamıza ragmen hep eve eli bos geliyorduk . Sizler daha iyi bilirsiniz sırtı gercekten sabır isidir ve beklemeyi gercekten bilmek lazim. Bizde sabrımızın sonunda odulumuzu aldık bugunluk ; 3 saat umdumuzu zorladıgımız bir gezinti de kendimizi denizin ve havanın guzelligi ve is yerinde degilde denizde oldugumuz icin mutlu ve umutlu tutmaya calısmak ile gecti. Kıyıya geri donup biraz dinlendikten sonra gunumuzun geri kalanını yemle dip denemeyi dusunuyorduk ki.Sudaki oltalardan bir hareketlenmeye basladi. Kamisi kırdık, cıkrık yerinden cıktı bizde elimizle misinayi toplamaya basladık. Tabi gormeniz lazım bizler gercekten yeni basladık bu ise ve bu anlarda cok panik oluyoruz sonradan hatalarımızı gorup bir daha yapmayacagız diyoruz ama genede heyecan iste olmuyor Levregi tekneye aldık ama ben bir sure inanamadim. Gercekti, buyuktu ve teknedeydi ve bunu biz tutmustuk... İlk levregimizin bize verdigi cesaretle tum gun durmadan sırtı denedik ama baska sansımız olmadı . Eve eli dolu donmek guzel oluyormus... Kıyıya dondugumuzde Ahmet amca tarttı ve yaklasık 2kg biraz fazla oldugunu soyledi. Forumda gordugum gibi sigara paketini yanına koydum ve sizler icin bir resmini cektim. Bakmasi sizden , tutmasi bizden Hepinize iyi haftalar Didimde Sevgiler Ayse & Ibo
OY OY OY ! vay vay vay! ..... aman da aman şunun güzelliğine bakın hele....süper bir trofe,sabrınıza değimiş, elinize sağlık,acemice deniliyor ama bu ekip çok daha iyi işler yapacak gibi şansınızın devam etmesi dileği ile
Süper ya. Maşallah Allah nazardan saklasın. Şu Ege'nin denizinden dolayı İstanbul'u terk edip yeni bir hayat kıracağım Ege'de
Süper av, tebrikler..Strike Pro nun hangi modeli tam olarak renk koduyla beraber belirtebilir misiniz..
Tesekkurler İyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Takım cantam yanımda degil suanda. Yarın sahtelerin resimlerini cekip yolluycam sizlere.
Mükemmel bir av..tebrik ederim..Afiyet olsun. Ayrıca ayrıntılı bir rapor verdiğiniz bilgiler için şahsen teşekkür ederim..
tebrikler, tekağaç mevkii tam olarak nereye düşüyor. bir de oralarda kıyıdan avlanma olanağı varmı. at - çek yapabilecek iskele, sote kayalıkllar vs.. bilgi verirsen cok sevınırım. tekrar tebrıkler
Merhaba, Cok tesekkur ederim tebrikler icin. Tek agac aslında didimde Fener diyede biliniyor. Apollo Temple tapınagının arkasinda ki yolu takip etmeniz lazım sizi bu yok Atık su arıtma Tesisinin onuna cıkartıcak. Yolun bir kızmı asfalt bir bolumude toprak yol alarak devam ediyor. Altı alcak araba ile gelmenizi pek tavsiye etmem. Yolu takip ettiginizde arıtmadan sonra balık ciftliklerini goreceksiniz orasi tek agac ve devamında fener var. Balık ciftliklerinin bulundugu koyda iskele yok malesef ama kıyı taslık ve guzel mevki almak icin kayalar var. Ac cek ve bırakma yapmak icin mukemmel bir yer . Levrek cipura ve kefal icin guzel bir bolge. Ayrıca aksam saatlerinde fenerin oldugu kayalıktan at cek ile turna alan arkadaslarım var. Didim de kime sorsanız aritma ya nasil gide bilirim diye mutlaka gosterirler size. Ciftliklern oldugu yerde Berber ahmet 'i bulursanız bolge ile ilgili Ahmet abi size gerekli bilgiyide vere bilir. İyi avlar diliyorum Hafta sonlarinda bizde oralarda oluyoruz bekleriz Aysegul
Hay Allah ben bu raporu okudum cevap yazdım sanıyorum ama baktım yok Kafam karıştı neyse gerçekten emeğinize ve sabrınıza değmiş çok güzel bir levrek ve çokta güzel anlatmışsınız avı teşekkürler.
didim taraflarında ekserı cipıro alıyoruz ama bu seferde levrek deneyecegız demektır bol sanslar guzel av olmus elıne saglık
Tebrikler,anlatım süper ,balıkta oyle Arkadaşım çok haklısın eve boyle guzel bir balıkla donmek süper oluyor.Şansınız bol olsun.