Eşim ile birlikte gittiğimiz cumartesi gecesi avından kızımla bazı enstanteneler, fotoraflar çeken kişinin üstün başarısı ile biraz flu çıkmıştır kusura bakmayın hihi Yem ipek ile tutulmuş canlı zargana, kasnakta 100 lük beden üzerinde ,mono 0,40 silstar tournement misina, mustad 1512c hırsız iğneli çelik telli takım, ağırlık 35 gr sırtı kurşunu , hız 2,2 - 2,5 km/s , zaman 21.00-03.00 , balıkların toplam ağırlığı 7.850 gr kofana 2.400 gr gelmiştir Herkese Rastgele Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler Aydın kardeş, Belli oldu seni tanıdık ama geç tanıdık ve şimdi biliyoruz ve seni kabul ediyoruz, Artık fazla lafa gerek yok. sen bu işin erbabısın. Selamlar sevgiler benim balıkçı kardeşim.
Aydın abi fazla söze gerek yok çok keyifli bereketli bir av geçirmişsin . aldıgın keyif yüzünden belli oluyor . Orhan abime bende katılıyorum . bu balıkları herkes tutamaz . devamı gelir inşallah abi saygılar
Aydın abi maşallah kofanacı başı oldun,aldın başını gidiyorsun çok güze balıklar bunlar.. abi sahte balığa rağbet etmiyormu bu balık avlandığın saatte? hani diyorumki popper sahte ile zevki dahabi başka olur bunun
'' Denizin Çocukları. '' ( Lütfen bu terimi, bir özdeyiş olarak olarak algılayın.) Resimler her ne kadar dediğiniz gibi flu olsada, gözlerinizde ki o muhteşem ışıltı, fazlasıyla yeterde artar bile.:thumb: :thumb: Aile boyu av günleriniz, gözlerinizde ki o muhteşem ışıltılar ve mutluluklarınız daim olsun der, sevgilerimi iletirim.
Bu seferki av hepsinden iyi olmuş, kocaman tebrikler :clap2: Aile bireyleriyle ava çıkmanın tadı da bi başka olmalı
Teşekkür ederim. Kısmetliydik Saolasın ,daha iyileri sizlerin olsun. Teşekkürler orhan abi, ancak sadece doğru yerde ve doğru zamanda bulunmanın avantajını kullandım. Saolasın hakan, Daha iyileri oltanızda daim olsun Saolasın dostum, teşekkür ediyorum. Teşekkürler sonay Teşekkürler Kadir. Geçen sene kıyıdan popper ile avlanıyordum (daha doğrusu kıyıya bağlı bir tekne üzerinden) bu sene tekne aldım uzun olta yapıyorum. Evet popper daha zevkli ancak balık açıkta yüzeyde değil bu nedenle birkaç deneme yaptım ancak sonuç alamadım. Tevfik abi teşekkürler. Denizin çoçukları inan çok hoşuma gitti. Gözlerdeki muhteşem ışıltı ise hiç sorma balık yemekten fazla fosfor almışım. hihi Geçenlerde facebook'a bir av resmini eklemiştim kardeşim erkan ''balıkçı zombi''diye yorum atarak iltifatta bulunmuş.Aile bireyleriyle ava çıkmanın tadı da bi başka olmalı Teşekkürler, Elbette insanın eşi ile çıkmasının ciddi avantajları var (çay, sandavic, yakılmış sigara, muhabbet vb) gibi ancak bazı dezavantajlarıda mevcut ( karışan misinalar, çözmek için boşa geçen zaman vb) Teşekkürler , sezona yeni başladık tahminim mart ayına kadar sürecektir. Teşekkürler, senin lüferde maşallah çok iyilerdi. Saolasın , daha iyileri sizlerin olsun
Teşekkürler orhan abi, ancak sadece doğru yerde ve doğru zamanda bulunmanın avantajını kullandım. Yok , yok sevgili Aydın kardeşim, çok konuşmayan ve balıkçılık konusunda, Sende Allah babanın çok kişiye vermediği balıkçılık becerilerinin de olduğunu görüyoruz, senden bundan sonra çok şeyler öğrenmek için sana sorular sormamız gerektiğine inanıyorum. Sevgiler , selamlar hoşça kal.
Aydin abi baliklar gercekten cok guzel zevkle takip eder oldum raporlarini daha iyilerinin rast gelmesi dilegiyle...
Çok güzel kofanalar Aydın abi. Hem boyca hem sayıca çok güzel bir av. Ailecek o adrenalini yaşamak daha da güzel olmuştur. Devamını dilerim.
Teşekkürler orhan abi Teşekkürler safa , daha iyisi sizlerin olsun Evet az kaldı Teşekkürler, O boylar için daha var sanırım kasımdan sonra başlarlar Saolasın evet ailecek hoş oluyor.