arkadaşlar evdeki digitürkte yaban tv vardı arada açıyor izlyordum yazlıktakinde yaban tv yok bunun uydu frekansı araması falanı filanı yokmu bu kanalı listeye ekleyemezmiyim manuel olarak ? bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum
Digitürkte Yaban tv yok çünkü anlaşmaları sona ermişti. Bu yüzden digitürktem kaldırıldı. Gerçi yaban tv de artık yaban tadı veriyordu. Doğru dürüst bir program çıkmıyordu. Sürekli abuk sabuk reklamlar dönüyordu. Şahsen uzun bir zamandır izlemiyorum.
D-Smart'da "chasse & peche" var. Gerci Fransizca oldugundan biraz Fransız kalınıyor ama yine de guzel programlar oluyor.
Tamam, para da kazanmak lazım ama monttan, tshirtten para kazanmaya çalışacaksan tv kanalına ne gerek var ? Sen yayın kaliteni yükselt, izleyici kitleni arttır ;hem reklam kuşağına hem rağbet artar hem de reklam zaman fiyatların artar. Ayrıca satış rakamları tv reklamları sayesinde artıyorsa, o ürünlerin maliyetine "tv reklam bütçesi" de eklenip, maliyeti ona göre yapmak gerekir. Bu haliyle, 20 bin tl kira getirebilecek bir binayı kira vermeyip, kendi kullanarak ayda 5 bin tl kazanmaya benziyor. Malesef ülkemizde, tv kanallarının yayın stratejilerini o konuda uzmanlaşmış olan insanlar belirlemiyor, parası olanlar belirliyor.
Malesef elimizde Yaban tv dışında yerli yayın yapan başka kanal yok. Sizden gelenler ve kıyı balıkçısı Necmi Fidan, Alparslan Balkan'ın programları denk geldiğimde severek izlediğim programlar. Toprağın bereketi bölümü kadar uzun sürecek birde balıkçılık programı olsa çok güzel olurdu. Ellerinde saatlerce yayınını yapabilecekleri doneleri var. 3 Satten aşağı süren balık avı varmı Siteden dostların tavsiyesiyle uyduda bir italyan kanalı buldum, her açtığımda çirkin top sakalıyla mercan avı yapan bir tipik var. Habire Colmic reklamı dönüyor orda da. yine de izlemek isteyenler, Passione peche idi sanırım adı. Chasse & peche de çok güzel bir kanal, ama uyduda bulamıyorum artık.
Bende de kayboldu dijiden. Zaten epeydir bakmiyordum ne zaman açsam yabanin size özel ürünü diye giden reklama denk geliyordum yeni favorim nat-geo