Dikili Salihler altinda av

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Isvecli tarafından paylaşıldı.

1. Isvecli

Isvecli Anders andersson

Yazlarin cogunlunu Dikili Salihler altinda gecirdim icin denize baya yakinim. Denizde avlanmak isitoyurm ama hayatimda hic bir zaman avlanmadim. Bir kac kez daldim ve baya cok suru halinde 1 kiloluk kefallere tastaladim. Bu sene isnallah avlanmaya calsisicam. Salihler altindaki sahilde ne tur baska baliklar cikar ve neyle avlanmaliyim????

2. fish founder

fish founder Özgür

slm,
    merak ettiğin tüm bilgileri ve soruların cevapları forumda birçok konu altında var.detaylı arama yaptırarak bulman mümkün.çok basit bir örnek vermek gerekirse kıyı kefal gördüğünü belirtmişsin.forumda kefal balığı avcılığı bölümü tüm detayları içermekde,
    arama esnasında takılırsan mesaj atabilirsin,
    sana şimdiden kolay gelsin,

3. Isvecli

Isvecli Anders andersson

Kefal avi icin biraz bilgi topladim. Ama ben özelikle "Salihler altinda" neyin iyi gitdiyini ögrenmek istiyordum

4. fish founder

fish founder Özgür

'salihler altında'dan kastın nedir?
    anlıyamadım.

5. Isvecli

Isvecli Anders andersson

Salihler atli, Izmir/dikiliye bagli ber bölgedir. Ona ayit olan sahil seriidinde nasil balik tutuldunu merak ettim.

6. fish founder

fish founder Özgür

sanırım meraklarının cevaplarını en güzel orada avlandığın gün öğreneceksin :)

7. Isvecli

Isvecli Anders andersson

Mutlaka, zaten benim kendime göru planlarim var, orada fly la avlanmaya calisicagim. O calismassa iste yedekte birsey olsun diye! :D