Arkadaşlar Merhaba ; Cumartesi ve pazar günleri dikilide olacağım. Giderken olta takımlarını da yanıma alayım diye düşündüm. Dikili bölgesinde nerede ne şekilde avlana bilirim. Dikiliye giden veya Dikiliden arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz.
Merhaba.Dikili sahil şeridinde dip oltası ile çupra mırmır avlamak mümkün şansınıza levrek bile gelebilir. Aynı şekilde yakamoz diye bilinen yerden dip oltası ile çupra, mırmır çıkmakta.Fakat burada zeminin kumluk olduğu yerler sınırlı oralara denk getirmek gerekli, diğer yerler kayalık olduğu için takılıyor koparak geri geliyor. At-çek için verimli bir yer yok şans işi bütün heryerde deniyebilirsiniz.Dip takımları için yem boru kurdu,sülünez yeterli dikilinin içinden bulabilirsiniz.Şu an için en verimli çupra ve mırmır diyebilirim kıyıdan.Ve kesinlikle geceleri hava karardıktan sonra denemenizi tavsiye ederim.Gündüzleri ufak balıklardan bıkarsınız attığınız an yapışırlar.Yine yakamoz denilen yerden kefal deniyebilirsiniz gündüzleri.Şuan zamanı olmayan zargana ile uğrasmanızı tavsiye etmem, vakit geçirmek için olabailir.Aklıma gelenler bunlar kısacası özel bir yer yok her yerden avlanmak mümkün. Şimdiden rastgelsin
Boş dönmek istemiyorsanız , gün batımında çok güzel kupes çıkmakta Mesaj olarak atıyorum yeri. :thumb:
selamlar ben de dikilide her yaz avlanıyorum fakat küçük balıklardan gına geldi avlak yerim danışkentin orda bir iskele vaar ordan atıyorum ama pek güzel sonuc vermiyor.. bana da yeri söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
o yeri bana da atarmısınız ben de dikilide düzgün bir yer bulamadım hep bir iki mırmır en fazla tutuyorum oda kücük geri atıyorum büyükleri gelmiyor.. bir kere avucum kadar bir çipura tuttum o.. düzgün bir yer arıyorum ben de şimdiden teşekkürler