20 Ağustos Cumartesi gecesi saat 21 civarı Dikili Halk Plajı Mavi Bayrak civarında attığımız oltamıza 23,30'a kadar sadece bir tane lidaki takıldı. Nişanlımın üşüdüm gidelim ısrarlarına dayanamayarak elimdeki tüm mamunları canlı canlı denize saldım ve çantamı toparlamaya koyuldum ki çıngırağın sesi bir geldi ve kesildi ki arkamı döndüğümde kamış denize düşmüştü. Hemen yakaladım ve güreş başladı. Kısa boğuşmadan sonra canavar kıyıdaydı. Başkaca yemim de kalmadığından hemen toparlanıp eve yollandık. Yine yoldaki bakkal amcamızın tartısında ağırlık ölçümü ve sonunda evde fotoğrafladık canavarı.
Tebrikler böyle şeyler hep gider ayak olur zaten avın başında böyle başlasa değil mi aklıma bir anım geldi bununla iligli malum avlağımda çupra mırmır arıyorum ama saatler geçti gelen giden yok yem olarak yakaladığım sübyeyi kullanıyorum en son artık yeter diyerek poşetteki sübyenin kollarını denize fırlattım son kez oltamı yemleyip attım ona da gelmezse tüm balıkları besleyecektim sonuç son yemlerime 8 tane çupra takıldı allahtan hepsini atmamışım sizin raporunuz da bana bu anımı hatırlattı Bu arada kuzey egede granyoz ve çupra başladığının delaletidir bu raporlar biraz önceki Aliağa raporuda bunu gösteriyor avlarınız daim olsun
Tebrikler Rıza, dahasına rastgelsin. Bu da mümkün. 3 hafta öncesinde 5 kişi vardık avlağa. Muharrem hocam savurdu dipoltasını. Henüz takım açmamışım, hazırlıyorum güya. Ve anında 800 gr. bir gökkuş. Tamam, balıklar bizi bekliyormuş, yaşadık gayri. He çok yaşadınız ya.:laughing: Yaklaşık 10 olta, yemlisi, at-çeki, gezeri akşama kadar suda pervane olup döndü, tık yok.
son dakika piyangosu olmuş adeta tebrik ederim daha yakın mercek resimler,raporu daha da güzelleştirirdi bence
Bizde geçen hafta dikilideydik. 3 saatte ancak 1 mırmır yakaladık. Biz şanssız olan kesimdeniz sanırsam
merhabalar ya nedır bu bızım hanımlardan cektıgımız hadı gıdelım balıktakı bır erkege soylenebılcek en kotu ıstek ama basımızın tacına dıyecek olmadıgı ıcın buruk bır sekılde evın yolunu tutarız tebrıkler guzel av olmus