dikiliden güzel bir av

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında kazbek1 tarafından paylaşıldı.

1. kazbek1

kazbek1 ersoy bengisu

avlak yeri:dikili, İzmir
    kullanılan olta :boncuklu,gezer kurşunlu dip oltası

her keze tekrar merhaba diyerek gecikmelide olsa tekrar bir av raporu yazdığım için çok mutluyum.05.10.2012 cuma günü mesai saatinin bitimiyle beraber 4 arkadaşımla çıktık av bölgemize doğru.yol üzerinden eksiğimiz olan,malzemelerimizi tamamlayıp.saat akşam üstü 18-00 sularında oltalarımızı atıp,ben ve Fevzi arkadaşımla beraber biraz at-çek zargana denedik.tık yok.ilerleyen saatlerde solu nar takvim saatine göre bu gün için verilen 18-55_19-55 arası ilk olarak benim gezer kurşunlu,boncuklu,tek iğneli ,ışıklı şamandır-alı oltama orta sert bir vuruş ve beni hiç üzmeden gelen levrek,hafifçe kıyıya alındı.bu saat dilimi arasında Selçuk arkadaşım orta boy mır mır, Fevzi'den bir çıpra bir mır mır, Musa'dan bir mır mır birde çıpra olmak üzere altı adet balık sepetimizde buluşmuştu.demeyin keyfimize,daha sonra vatoz,ahtapot,mavi yengeç gibi deniz canlıları oltamıza takılınca :confused: (itinayla bu canlılar denize iade edilmiştir.)avımızı sonlandırıp,evimizin yolunu tuttuk.bir daha solu nar takvimine bakmadan balığa gitmem:thumb: . herkese rast gelsin.[​IMG]

2. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Tebrikler güzel av olmuş. Solunar ı en kısa zamanda araştıracağım..

3. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    tebrikler.
    bu solunar takvimini araştırdım :) iyi bir şeye benziyor. deneyeceğim

4. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    Tebrikler abi.

5. kazbek1

kazbek1 ersoy bengisu

teşekkür ederim.bencede araştır,çok faydasını göreceksin eminim.:)

6. kazbek1

kazbek1 ersoy bengisu

eyvallah.süper bişey.bu ayın 14-15-16sında süper av yapılır diyo takvim.reeling

7. kazbek1

kazbek1 ersoy bengisu

teşekkür ederim.serji (serdar) kardeş,özelden mesajını okudum cevap yazdım fakat site kuralları gereği belli bir seviyede olanlar için güvenlik açısından sana iletilemedi.gideceğin yerde avlak yeri kum ve sığ olduğu için dip oltası yani bekleme avı yapmalısın.yem olarak öncelikle mamun(bulabilirsen),sülünez,yengeç hatta canlı balık ve sardalya flato kullanabilirsin.

8. paşalı16

paşalı16 HÜSEYİN

Favori Kamış:
    okuma luremania 2,58 20/60gr
    Favori Makine:
    shimano catana4000fb
    En İyi Avı:
    turna 120cm 11kg
    tebrıkler abı guzel av ol muş bu solunar takvımıne nasıl ulaşacagız bılgı verırsen sevınırım