Dikilitaş Göleti için Yardım

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında Özkan KILIÇARSLAN tarafından paylaşıldı.

1. Özkan KILIÇARSLAN

Özkan KILIÇARSLAN Özkan

Favori Kamış:
    OKUMA Fina Pro 1,80
    Favori Makine:
    Daiwa Strikeforce
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Tatlı su poşeti
    Arkadaşlar bana Haymana Dikilitaş göletinin yol tarifini ve ne gibi yemler kullanabileceğim hakkında bilgi verebilir misiniz şimdiden teşekkürler...

2. avcızahir

avcızahir ZAHİR TUZ

Favori Kamış:
    shakespeare
    Favori Makine:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    5.500 gr.turna
    göl başına inerken haymana tabelasından sapıcaksın o yolu yaklaşık 35 40 km gittikten sonra dikilitaş tabelası sol tarafında kalıcak yalnız tabela yolun çok iç tarafında kaldığı için bulman zor olabilir gündüz gidersen eğer 40 km kadar gittikten sonra mutlaka birine dönüş yolunu sor aksi taktirde dikili yolunu kaçırırsın yem olarak hamur (küspeli)kullanmanı tavsiye ederim solucanda olur botun varsa akşama kadar 10 un üzerinde turna alabilirsin şimdiden bol şans yol hakkında verdiğim bilgilere riayet et aslında yol basit fakat tabelası yolun iç tarafına konulduğu için dikkatinden kaçabilir dikkat et kardeşim dikili tabelassından girincede o oyol seni köye kadar götürücek tabelalar var göle gider diye yazıyo yanınızda bozuk parada bulundurun bekçiye giriş ücreti ödiceksiniz :) forumda av hakkında vereceğin macerayı merakla beklicem bol şans nasibin bol ola

3. Özkan KILIÇARSLAN

Özkan KILIÇARSLAN Özkan

Favori Kamış:
    OKUMA Fina Pro 1,80
    Favori Makine:
    Daiwa Strikeforce
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Tatlı su poşeti
    teşekkür ederim kardeşim dönüşte mutlaka bilgileri vereceğim...

4. ray

ray Suat

Favori Kamış:
    CORMORAN BULL FIGHTER SPINNING LIGHT 185cm
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA 2500 RA
    En İyi Avı:
    48 cm turna şimdilik
    Yaklaşık 1-2 ay önce elektrikli botumla gittim hiçbirşey tutamadım ya benim becerkeksizliğim ya dae şansızlığım diyebilirim. Raporunuzu merakla bekliyorum

5. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    arkadaşlar cumartesi 06.00-22.00 da oradaydık. bir tana turna yakaladık kıyıdan 3 metre ileride solucanlı oltaya vurdu kadife için atmıştık. bir tanede kadifee aldık. yanımızda bir gece kalanlar vardı vuruş dahi olmamış ben ve bir arkadaşım at çekle gün boyu çalıştık vuruş dahi alamadık kıyı hep ot sahte geldiğinde otla geliyor. bot ile 3-5 turna alan olmuş sorduk öyle dediler. diğer yanımızdaki amcalar 3 sazan 2 turna 3 kadife aldılar ama gece yatılı gelmişler balıklar 5-10 m .geliyor bir tane dahi ağaç yok şemsiyesiz sakın gitmeyin. turna için gidilecek bir yer değil dedğim gibi tek turna solucanla yakalandı gerçi ben ankara ve etrafında ağız tadıyla turna tutacak yer bulamadım.

6. BarbarosTUGRUL

BarbarosTUGRUL Barbaros TUĞRUL

Favori Kamış:
    Remixon Prestige
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    Turna 62 Cm. 2,1kg
    gidişle ilgili olarak google mapsdan faydalanabılısın google mapse dikilitaş göleti yazarsan dikilitaş mahllesine kadar yol tarıfı al oradan sonrası kolay oraya gıttıgınde dıkılıtas goletı tabeasına devam edıceksın yem konusuna gelınce kasık, sası, ve strıke pronun gumus balıgı sahtesı ıse yarar ama son zamanlarda yosun bagagı bır fazla ımkanın varsa canlı gumus le samandıralı yapmanı tavsıye ederım

7. teyyare

teyyare ahmet

turna için hep ayaş yolundaki çanıllı barajına gidiyorduk on defa gittiysek topu topu 5 turna yakalayamadık.geçen hafta (02-10-2011) öğleden sonra dikilitaş göletine gittik,saat 2 de başladık sasi ile at çek yapmaya, saat 4 oldu tık yok tam umutlar bitti millet üşenmeye başlamışken arkadaşın birisi 53 cm bi turna çekti,hemen peşinden 45 cm bi arkadaş daha çekti, on dakka geçmeden bi tanede 43 cm ben çektim, yarım saat bir saat sonra bi tane de 40cm babam,hemen peşinden arkadaş 40 cm bi tane daha,saat 6 oldu toplandık gidecez bi tanede 50 cm bilader çekti. bütün herkes şok geçirdik ilk defa bukadar turna yakaladık. ya ogün nasibimiz iyiydi yada orda turna var.bakalım geçen haftanın gazıyla bu haftada dikilitaştayız.hayırlısı bakalım ne olacak.

8. tellakman

tellakman Engin

Allah daha büyüklerini nasip eylesin dikilitaşta turna bırakmamışsınız maşallah. Biz de iki hafta önce oradaydık abimle. Saat 5 gibi gölbaşından yola çıktık. motosikletle gittiğimiz için biraz mabadımız dondu. Saat 6.30 gibi ben at çeke başladım abim dip oltası attı saat 10 civarı 34 cmlik bir genç yakaladım ve gerisin geriye suya iade ettim saat 19.00 a kadar ordaydık tek skorumuz o oldu üşüdüğümüz ve öğle güneşinin gözlüklerimdeki amele yanığı yanımıza kâr kaldı. Gidecek arkadaşlara rasgele