arkadaşlar hafta sonu ailemle sazana gitmeye karar verdik dikilitaş geçen sene oldukça iyiydi ama bu sene nasıl bilmiyorum ayrıca kurtboğazı sazan bakımından şuan nasıl giden varmı varsa bilgilerini benmle paylaşırsa çok sevinirim ayrıca tavsiyeniz gece konalamak mı daha iyi olur yoksa gündüzde durum iyi mi
Shot with DSC-W15 at 2007-07-13 Mayıs ayında Utku nun 6.5 yaşındaki oğlu Batu kaşıkla Dikilitaş dan aldı bu balığı, inanamadık. Tüm gün 5-6 kişi at-çek yaptık ama tek balığı Batu aldı.. Daha konuyu açamamıştım. Belki fikir verir.
turna duyduğuma göre baya iyi çıkıyormuş ama benim niyetim sazan bu hafta sonu resim çok güzel teşekkür ederim paylaşımın için
Daha evvel bahsettiğin balık bumuydu şanslı çocukmuş son bir ayda 2 sefer benim yeğenler gitti dikilitaştan hiçbirşey alamadılar temiz havadan başka.
ozaman gece mi gitme lazım acaba blki gece birşeyler yapar iyi de nereye gitmeli tavsiyeniz varmı sazan için
Bizde bu yıl 2 defa gittik, elimiz boş döndük. Batu kurtardı bizi kısaca.. Ama ne heyecan yaşandı anlatamam. Çocuğun ilk balığı bu, düşünsenize Baharda piknik için gittik Dikilitaş a ve inanılmaz sazan sıçrıyordu. Ortalık bomboştu ve kimse yoktu. Hayvanlar çok iriydi. Oldukça uzun süre oturup izledik. Bu yüzden ordan sazan denemek istiyorum.. Ama turna konusunda tercihim Köprüköy tarafları olur. Geçen hafta sonu Kesikköprüye gittik, gece kaldık ama Batu olduğu için av denemedik. Fakat sabah tekne ile çıkanlardan sadece biri 2 kg 63 cm turna ile döndü. Balık havuzlarının ordan aldıklarını söylediler.
Turgay abi eylülden sonra sazan çıkmasının nedenini öğrenebilirmiyim yanlış anlama abi meraktan soruyorum yani hava şartlarından falanmı yoksa havyarla ilgilimi
soru her ne kadar turgay beye yöneltilmiş olsada acizane fikrimi paylaşmak istedim... ankarada sazan nedense...15 ağustos 15 eylül dönemlerinde daha iyi veriyor... nereye giderseniz gidin...ağustos sonu eylül başları...en iyi dönem...
Son durumu bilmiyorum abi en son 1.5 ay önce gittim güzeldi abi şimdi bilmiyorum ama boş dönmezsin abi canlı yemde götür.