Sevgili avcı arkadaşlar.3 gün önce yaptığım avı raporluyorum. Avlak yeriikilitaş göleti / Ankara Avlaga varıs saati: 11:00 Olta-Makine:Remixson Sunny 3000 Yem:Yeşil - sarı rapala Sevgili arkadaşlar oğlumla 1 gün önceden ava gitmeye karar verdik avlak bölgesi olarakta dikilitaşı tercih ettik.Akşamdan hazırlıkları yaptık.Sabah saat 10:00 da yola çıktık .Avlağa varmamız 45-50 dk buldu.Saat 11:00 de avlağa varmıştık.Herzaman avlandığımız yerde bir araba vardı.Biz yinede oraya durduk.Bizim geldiğimizi görünce adamlar direk olarak bizim atçek yapacağımız yerlere atçek yapmaya başladılar.Fakat bişi alamadılar.Bende onların durduğu yere atçek yapmaya başladım.Daha 2. atışımda oltanın takıldığını sandım.Aradan 5 sny geçti ve birden takla attı evet o bir turnaydı çok direndi fakat nafile.Balığı aldıgım gibi oğlumun yanına gittim ikimizinde moralleri yükseldi.(eve boş gitmeyecektik )aradan 20 dk geçti oğlumda bir adet yakaladı fakat limit altı idi .Onunda resmini çektim ve geri suya saldım.Avımızı bitirmeden önce sazan oltası atalım dedik.Oltanın ucuna ekmek takıp suya yolladım.15 dk geçti artık sıcakta dayanamadık ve çekmeye karar verdik.Oltayı çekerken boş oldugunu hissettim ve birden balık saldırdı ekmeği çekerken muhtemelen balık zannetti ve bir turnada ordan aldık çok sevindik.Günün sonunda 3 adet turna aldık ; 1. 47cm 1kg650gr 2.33cm 600-700 gr vardı [GERİ SUYA İADE] 3.43cm 1kg 200 gr turnalar idi gayet bereketli geçti anlıyacağınız. Buda boyle bir av raporu idi okuyan herkeze teşekkürler. http://imgim.com/2liturna.jpg http://imgim.com/lmtalti.jpg
tebrikler bende önümüzdeki hafta gideceğim turna avına dikilitaşa umarım bende sizin gibi verimli bir av geçiririm . TEBRİKLER
Verımlı bır av gecmıs oncelıkle tebrık ederım fakat bır konuda duzeltme yapmak ıstıyorum. Yanlıs anlamazsanız ben 93 santım turnada tuttum 45 cm turnada tuttum 45 santımlık turna 1 kılo dahı gelmezken sızın 43 cm turna 1kg 200 gram gelmıs. Avlaktan avlaga degısıyor olmalı
Öncelikle tebrikler güzel bir av geçirmişsiniz. İmkanınız varmıydı bilmiyorum ama keşke saat olarak 6 gibi başlayıp 12 gibi sonlandırsaydınız çok daha verimli olabilirdi. Dikilitaş sabah gün doğumunda çok güzel balık verir. Devamını dilerim...