Herkese selamlar.....Malüm artık av sezonu açılıyor..Ben burada hepimizin bildiği ama yinede hatırlatmakta fayda gördüğüm hususları bildirmek istiyorum...1-Su üstü sahtelerini kullanırken martılara ve kedilere dikkat edelim.2-Yağışlı ve şimşekli havalarda cep telefonu ve karbon kamış kullanmayalım.3-Issız tehlikeli kişilerin barınabileceği yerler veya bataklık göllerden uzak duralım.4-Av mahalinde avlanan avcı arkadaşlarımızla iyi ve sportmence diyalog kuralım unutmayalım ki hepimizin birbirimizden öğrenecek çok şeyi vardır....herkese bereketli bir sezon diliyorum sevgili arkadaşlarım....sevgiyle kalın..
Dilek ve önerilerine Aynen katılıyorum Suat abi... Ayrıca sirkülere uyalım vicdanımızla avcılık yapalım... Bu küçükmüş diye içimizden gecirdigimiz balıgı geri salalım lütfen...
Hep bildiğimiz ama zaman zaman unuttuğumuz bu hatırlatmalar için teşekkürler Suat ağabey. Senin için de sezon bereketli geçer inşallah. Rast gelsin...
Çok güzel hatırlatmalar. Teşekkürler. Gittiğimiz yeri bulmamız gerektiği gibi bulmamız gerektiğini aklımıza sokabilsek, gerisi teferruattır diyebiliriz. Sevgiyle ve dostça.....
suat ağabey aynen katılıyorum dileklerinize bir hafta sonu iznimiz oluyor sudan sebeplerden keyfimiz kaçıyor bu daha çok hırstan oluyor sanki .bir kez başıma geldi, yanımda avlanan tanımam acemi avcı takımı dolunca eli ayağı birbirine dolaşıyor tatsızlıklara sebep oluyordu heyecen da kontrollü olmalı dimi