Merhabalar bugun oglen 12 civari dalisa gittim aksamustu 5 gibi dondugum dalistan 11 kg ahtapot 4 parca ve bir sey ogrendim ahtapot icin kayalarin arasinda ugrasirken anemonlara dikkat etmemiz gerektigini gormus oldum dolaasirken herhalde bir kayaya dokundum oradan eldivene yapisan anemon yuzumu mahvetti dalisa yeni baslamis arkadaslara soyluyorum biryerlere dokunduktan sonra elinizi iyice ovalayin eldivene deniz kestanesi yada anemon yapisabiliyor deneyimli olanlar acisini bilir benim gibi snorkeli duzeltmek icin elimi agzima goturdugumde aci basladi sonra ne oluyor derken kiyafetin kapsonunu cikardim bu sirada ceneme de yapisti sonradan baktimki anemon elime yapismis oradan da yuzumun sol tarafini kabartti dudaklarim tamamen sis cenem kabardi butun dalis zevkimi aldi goturdu Allah tan gozumu ovalamadim daha ciddi bir sorun olabilirdi siz siz olun anemonlara dikkat edin denizin icerisinde ne kadar guzel gozuksede teninize degdiginde bir o kadar can yakiyor.. ahtapotlarin fotograflari koymadim cunku hayvanlar bi miktar fazla yara aldi kotu bir goruntusu vardi sizinde benim gibi iciniz ezilmesin diye paylasmak istemedim SAYGILARIMLA...
öncelikle geçmiş olsun hemşerim, daha büyük sıkıntılarda yaşayabilirdinucuz atlatmışsın,, geçen hafta eczaneye uğradığımda AMONYAK aldım. herkesin çantasında bulunması gerekiyor diye düşünüyorum. kendimize olmasa bile çevremizde bulunan birisine muhakkak lazım olacaktır. bu arada ahtapotun sirkülerde ki yeri nedir ben sanki avlanması yasak gibi hatırlıyorum.
Buyuk gecmis olsun Ogulcan. Vermis oldugun bilgilerden dolayi diger arkadaslar pay alir umarim. Kimsenin zarar gormesini istemem avlanirken. Sana tekrar gecmis olsun umarim hic bir yan etki birakmaz.