merhaba arkadaşlar .dün gece ketendere güzel bir dil balığı avı geçirdim.çok mezgit geliyor .mezgit kestiğinde ise dil balığı muhakkak oltaya geliyor.dil balığına yem olarak sardalya ve istavrit kullandım .oltayı muhakkak dibe yatırın ve misinayı boş bırakın , gerdirmeyin.o bölgeye gidecek arkadaşlara duyurulur. rastgele ....bol şanslar..
güzel av olmuş...alfonso arkadaşım ketendere de kapanca limanına mı gittin.. istavrit yemini fleto olarak mı kullandın iğnelerin nasıldı..benim kayınpederin orada evi var bayağıdır gidemedim ketendere yi okuyunca ve balıkları görünce bi cızz oluverdi icimde..herdaim avların bol gecsin
teşekürler. limana 200 metre gerideydim.yemi 2 cm eninde kestim.iğnelerim 5 numara kısa palalı ( beyaz )
her ikisindede yaşar.genelde derelerin denize karıştığı alanlarda daha fazla olur.aslen deniz balığıdır.eti de lezzetlidir.
dil balığı tepsideki kahve rengi balıklar dil balığı .dikkatli bakarsanız yassı olduğunu anlarsınız. iyi avlar .
mesaj mesajını aldım kardeş .umarım tanışırız.her hafta bayaramın oraya gidiyorum.genellikle cumartesi günleri.