merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım adım kerem tekirdağlıyım konuyu dogru yeremi açtım emin degilim yanlış yersede özür dilerim arkadaşlar biz istege göre dip fırlatma tabancası yapıyoruz yüz metreye kadar isabetli atışlar yapabilirsiniz hiçbir tehlikesi yok patenti bile alındı fakat ülkemizde bu tip ürünleri yapacak fabriklalar olmadıgı için bizde seri üretimini saglayamadık konuyla ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir saygılar sevgiler.
Fotoğraf video koyabilirseniz daha iyi olacağı kanaatindeyim, sistemi anlatabilirmisiniz. Ne yapılır bununla? Fiyat ne kadar?
Varsa video ekleyin, yoksa anlatın öğrenmelim, fiat nedir ?, sipariş versek kaç günde elimizde olur ?, Fotosu varsa ekleyin.
ürünle ilğili internet sitesi çalışmalarımız bitmek üzre en kısa zamanda resim ve videoları koyup sizi bilgilendirecegiz fiyat konusuna gelince yüz tl yi geçmemesi planlanıyor dediğim gibi seri üretimine geçemediğimizden dolayı aparat el işçiliği ile yapılacagından ürün teslimi 10 iş günü içerisinde ptt kargo aracılığı ile teslim edilecek