dip oltası atma tabancası

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında pradator tarafından paylaşıldı.

1. pradator

pradator kerem

merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım adım kerem tekirdağlıyım konuyu dogru yeremi açtım emin degilim yanlış yersede özür dilerim arkadaşlar biz istege göre dip fırlatma tabancası yapıyoruz yüz metreye kadar isabetli atışlar yapabilirsiniz hiçbir tehlikesi yok patenti bile alındı fakat ülkemizde bu tip ürünleri yapacak fabriklalar olmadıgı için bizde seri üretimini saglayamadık konuyla ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir saygılar sevgiler.

2. korayandroid

korayandroid Koray

Fotoğraf video koyabilirseniz daha iyi olacağı kanaatindeyim, sistemi anlatabilirmisiniz. Ne yapılır bununla? Fiyat ne kadar?

3. turna

turna

Varsa video ekleyin, yoksa anlatın öğrenmelim, fiat nedir ?, sipariş versek kaç günde elimizde olur ?, Fotosu varsa ekleyin.

4. börteçine52

börteçine52 t.coşkun

Favori Kamış:
    lineeffe carıbbean 4,20- YOBOMAX BULDOG 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA RTX65 - MISTIQUE MQ65 -MITCHELL AVOCET AV-C 2000S-Abu Garcia Cardinal 100u
    bu dip oltası atma tabancası nasıl bir şeydir ne iş yarar
    nerede nasıl kullanılır kıyıdan teknede vs

5. pradator

pradator kerem

ürünle ilğili internet sitesi çalışmalarımız bitmek üzre en kısa zamanda resim ve videoları koyup sizi bilgilendirecegiz fiyat konusuna gelince yüz tl yi geçmemesi planlanıyor dediğim gibi seri üretimine geçemediğimizden dolayı aparat el işçiliği ile yapılacagından ürün teslimi 10 iş günü içerisinde ptt kargo aracılığı ile teslim edilecek

6. Ufuk26

Ufuk26 ufuk kötan

Favori Kamış:
    4.50 ceftain surf
    Favori Makine:
    Silverstar LEOPAR 60
    En İyi Avı:
    2 kücük gümüşcük
    Fiyatı uygun ,öyle 10 atışda elimizde kalmayacaksa ben alacaklar listesine girerim.