Herkeze hayırlı günler dilerim. Başımdan geçen ve sizinde başınıza gelmeden önlem almanızı istedim.Sol elimde parmaklarımda uyuşma vardı ve bir hafta takip ettikten sonra Doktora gittim ve elektrik vererek sinirleri ölçtüler sonuç olarak dirsek bölgesindeki sinirlerde ezilme var dediler bir müddet kolumu düz tutacam tutamazsam kolluk alacam iki hafta sonra tekrar ölçüm için hastaneye gideceğim.Sebebi ise pc başında çalıştım için ve sol kolumu daha az kullanma, daha az kullandığım içinde genellikle sol dirseğimi masaya dayayarak oturmam. Buna sizde dikkat edin sol kolunuzu masaya dayamak yerine altına ya yumuşak bişiy koyun yada düz olarak veya masadan aşşaya bacaklarınızın üstüne salın.ilerlemeler olduğunda bu konu ile ilgili veya tedavi değişikliği vs. tekrar burada bilgilendirme yaparım.
Metin geçmiş olsun bende aynen masanın üstüne koyuyordum ama arasıra hareket ettirmek iyi geliyor herkese tavsiye ederim.Arasıra havaya doğru yumruk atar gibi yapmak lazım.Tekrar geçmiş olsun kendine dikkat et.
teşekkürler sizde dikkat edin, ben bide pc çalıştım için açıkçası şuan alışmak için çok zorlanıyorum ama kolluk takıcam takmadan olmayacak şimdiden düzeltmem gerekir ki ilerde daha büyük problemler çıkmasın
Geçmiş olsun Metin,insanın aklına hiç gelmeyecek bişey ama meğer ne zararı varmış.Allah şifa versin tekrardan.
Metin Benzer pozisyonda çalıştığımızı şimdi fark ettim. Hemen gerekli düzenlemeyi yapacağım. Uyarın için teşekkürler. .