discovery channel

Konu, 'Videolar' kısmında Mehmet Demirörs tarafından paylaşıldı.

1. Mehmet Demirörs

Mehmet Demirörs Mehmet

Favori Kamış:
    Oltanın her türü
    En İyi Avı:
    Hatırlamıyorum öyle çok ki
    değerli dostlar pazar günleri bu kanalda yaklaşık 4-5 saat balık avı var extreme fishing.bunların tümünü nasıl arşiv yapabilirim. bana yardımcı olacak dostlar varmı. bendeki dvd çalar kayıt yapmıyor.sadece seyredebiliyorum.istiyorumki tüm programları cd ye aktarayım...bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.inanıyor ve biliyorumki bu sitede bu işlerden anlayan yetenekli çok arkadaşım var.

2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Mehmet abi,

Video çeken fotoğraf makinan varsa sabitle Tv'ye bas düğmesine kayıt etsin.

Sonra bilgisayara oradanda PC ye aktarırsın.

Aynen Korsan CD ciler gibi.

Yanlız dikkat edin, ortamda TV harici ses olmasın.

3. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Mehmet abi,

bildiğim kadarı ile gerekli donanım varsa receiverınızı ya da televizyonunuzu direk olarak bilgisayanıza bağlayabilir ve bu şekilde kayıt yapabilirsiniz

4. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    saat kaçta ? hafta içi tekrarı var mı?

5. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

evet bu programı bende seyrediyorum ama avcılık konusunda pek okadar yararşı bilgideğilde daha önce buralarda konusu geçen kano ile balık avı tarzı belgesel gibi bi yapısı var ama seyretmeye değer belki ilerliyen bölümlerde ince püf noktalara değinirler evde bilgisayarınız varsa bir adet tv kartı ile sorunu çöze bilirsiniz, tarcan abinin yöntemde basit işlevsel bi yöntem ama kalite düşük oluyo dijital kameralarla video kayıt yaparken ekranın yenileme hızından dolayı çektiğiniz görüntüde sürekli tarama oluyo ve çok iğrenç bi görüntü meydana çıkıyo ,diğer yöntemde siz söylediğiniz gibi bir recorder, ama yasinin dediği yöntem nedir merak ettim doğrusu, acaba bunu yapabilmek için tv da ve bilgisayarda hangi özelliklerde donanım olmalı ? acaba benim aklıma gelmeyen başka birşeymi var

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 24 Şubat 2010
  6. İstanbuldan

İstanbuldan İbrahim

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    7 kilo istavrit+2 kilo sardalya
    Kworld TV Tuner ile pcnizden herşeyi kaydedebilirsiniz.

Bu da adamların sitesi, tıkla

Bunları Türkiyeye getiren bir firma var. Mersa olması lazım.

Normal Tv kartı da iş görür aslında. PC'den izlerken kayıt özelliği varsa direk kaydedersin eğer yoksa camtasia gibi programlar full ekran kaydı yaparsın.

Bir de bazı siteler var. İstediğin programı diziyi ücretsiz kaydediyor.

En meşhuru; http://www.onlinetvrecorder.com/

Ayrıca buradan indirebileceğin program Türkçedir. Tv kartınla çok güzel kayıtlar yapmanı sağlar.

7. spinnci

spinnci murat

Favori Kamış:
    DAİVA
    Favori Makine:
    D:A:M
    En İyi Avı:
    21 kilo akya,vallahi nasıl yakaladım bende anlamadım.
    selam..
    en kolay yolu digital bilgisayar TV kartı alacaksın..bunu bilgisayarına monte edip programı yükleyeceksin..sonra uydu anteninin kablosunu bilgisayarına takacaksın..TV kartının programı sayesinde kayıt edemiyeceğin hiç birşey yoktur..hemde başında beklemeden zaman ayarlı..ikinci seçenek..kayıt edebilen uydu cihazı yada dvd player alacaksınki bu formül tv kartından daha masraflı..
    sagılar..

8. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Sizin söylediğinizden farklı bir yöntem değil, donanımdan kastım sizinde söylediğiniz tv kartı vs. Ayrıca receiver ya da tv de uygun giriş ve çıkışların olması gerektiğini ifade etmeye çalıştım.

Yeni bir kart alınacaksa dijital bir tv kartı tercih edilmesinde yarar var.

Bunlara ek olarak yine biraz masrafa girerek kablosuz görüntü ve ses aktarıcıları ile evde bulunan diğer tv lerin yanısıra bilgisayarınıza da görüntü aktarmanız mümkün.

Konu hakkında teknik bilgiye sahip diğer arkadaşlar mutlaka daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir.;)

Bu arada, Ali Kemal anlayış göstereceğine inanarak senden ricam mesajlarını yazarken biraz daha özenli yazman, inan okurken oldukça güçlük çekiyorum. Ayrıca alfabemizde bulunmayan harfleri kullanmamaya dikkat edersen sevinirim.;)

9. Mehmet Demirörs

Mehmet Demirörs Mehmet

Favori Kamış:
    Oltanın her türü
    En İyi Avı:
    Hatırlamıyorum öyle çok ki
    yazan tüm dostlara çok teşekkürler.bu dediklerinizin hiçbirini yapamam.bunları ücret karşılığında alabileceğim yada çektirebileceğim yer varsa almak istiyorum. aslında pazar günleri çıkan dizileri seyrediyorum.istiyorumki hepsini derli toplu seyredeyim.ayrıca çeşitli teknikleri içeren türkçe cd lerde istiyorum.eğer ismini biliyorsanız lütfen yazın.

10. pelikan01

pelikan01 Hakan Yasar

Favori Kamış:
    DAM Steelpower Tele Surf 390, Okuma Salina Seaspin 240 - 10/40
    Favori Makine:
    DAM Quick SLR Surf 560 FD, Okuma Trio 40S
    En İyi Avı:
    Akya 2 kg.
    Discovery Channel'de, pazar günleri saat 11:00 ile 16:30 saatleri arasında beşbuçuk saatlik özel gösterimler yayınlanıyor.

Bahsettiginiz program yani "Extreme Fishing with Robson Green" pazar gününe özel olan bu gösterimde yer aldı. Mesela bu hafta, 28/02'de "Man vs wild - bataklık kerestecileri" programın özel gösterimi oynayacak.

Yani her pazar,balık avini koymuyorlar anlayacagınız.

11. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    TV kartı alıp bilgisayara kayıt yapmak bence uygun bir çözüm değil. DVD recorder veya PVR özellikli dsmart alınabilir. Eğer düzenli olarak birşeyler kayıt edip sonra izliyorsanız bilgisayarı TV nin yanında çalıştırmak veya uzun kablolar çekmeniz gerekiyor. Ucuz TV kartlarının görüntü kalitesi de VCD den iyi olmaz. Ücreti karşılığında satın alabileceğiniz daha güzel belgeseller büyük kitapçılarda ve DVD marketlerinde var.

12. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    bnece en kolay yolu dreambox uydu alıcısı ve içine monte edebileceğiniz 500cb a kadar bir hardıcsk daha sonrada oradan arşivliyebilirsiniz..

13. fish founder

fish founder Özgür

başka bir fikir ise,
    bahsi geçen programın sunucusu ingiliz aktör Robson Green.
    bu isimle birlikte extreme fishing'i birleştirip youtube'da arama yaparsanız neredeyse tüm videolarına ulaşabilirsiniz,

bir örnek vermek gerekir ise,
    http://www.youtube.com/watch?v=LfMiLjEeSmY

14. pelikan01

pelikan01 Hakan Yasar

Favori Kamış:
    DAM Steelpower Tele Surf 390, Okuma Salina Seaspin 240 - 10/40
    Favori Makine:
    DAM Quick SLR Surf 560 FD, Okuma Trio 40S
    En İyi Avı:
    Akya 2 kg.
    Extreme fishing Robson Green yazarak torrentlerine ulaşılabilirsiniz. Olmadı size link gönderirim.

Son düzenleme: 24 Şubat 2010
  15. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    demokraside çareler tükenmiyor gördüğünüz gibi :)

16. İstanbuldan

İstanbuldan İbrahim

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    7 kilo istavrit+2 kilo sardalya
    Parayla alabileceğim falan demişsiniz sanırım. Kanalla irtibata geçerseniz size cd halined satarlar. Onlar satmazsa ajanslar var bu işi yapıyorlar. O da olmadı etrafınızda veya bu forumda herhangibir kişi bence para karşılığı veya ilişkinize bağlı sevabına :) yapar. Zira çok basit işlem sadece alt yapısı olmalı...

17. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Kusura bakma Yasin ağbey biraz hızlı yazma, biraz aceleden öyle oluyo. :D:D Birde internette ve msn de chat alışkanlığından bazen böyle yanlışlıklar oluyor. Dikkat etmeye çalışırım, uyarın için teşekkür ederim.

18. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Sevgili Ali Kemal, aslında sitemim tam olarak bu sebepten, yani düzgün yazabilceğin ortada iken aceleci ve özensiz davranmana sitemim.:)

Şöyle tane tane yaz ki paylaştığın değerli bilgileri hepimiz okuyup anlayabilelim.;) Anlayışın için ben teşekür ederim.