sizce bu misina nasıl kullananlar varmı ayırttırdım bundan 1 adet kullanan varsa yorumlarını alabilirim Ağırlık sudak,Levrek avı için http://www.avcity.com/pinfo.asp?pid=5293
0.22- 0.24 ü bile iyi bir avcının elinde harikalar yaratır. sen kaçlık misinayı kaç kilo balık için nasıl bir suda hangi teknikle kullanacaksın.
035'lik 6-7 kg çekerli olsa yeter Klasik Dip,Geçerli Dip,Şamandıralı Takımlarda kullanacağım kullandıysan Gam olayı nasıl bu misinada ençok önemverdiğim nokta gam yapıyormu acaba
Sezai bu misinayı kullanmadım. Sana trabucco misinayı tavsiye ederim. 035 lik var bende kullanıyorum. Hem sazan hem sudak için. 10 kg üzerinde çekeri var. Gam yapma olayı yok şimdilik. Çokda memnunum.
Bu misinadan Sipariş verdim gibi bişey ayırttırdım av bayim ankaraya gidecek ozaman bu misinadan alacak bayim iyi diyor birde sizlerin fikrini alıyım dedim makinalarda hep dandik misinalarvar çok gam yapıyor 035 lik olmasına rağmen yay gibi
bumisinenin 0.28 liğini şu anda ben kullanıyorum çok dayanıklı ve kaliteli bir misina ama çok biyük balık avı için kullanmayacaksan 0.35 liğe gerek yok bence verimini düşürürsün....gam olayına gelince hiç yok dersem yalan olur ama bende sorun yaratmıyor.
Yayın için de kullanacağım avlandığım yerde büyük yayınlarda mavcut. 7 -8 kg sudaklar var hafif gam yapması önemli değil mesela bu misina ile takım yaptım diyelim kanca taklılı olan köstekler kıvrışık kıvrışık oluyormu sanki bozuk yay gibi oluyormu acaba
makinada kullanacaksan ve avlandığın yer temizse iyi bir kalamayla .35 i istediğin her balığı çeker. 0.22 si ile 6 kiloluk vatosu tekneye aldım. yetermi bu bilgi
arkadaşlar makineme misine sardırçam kaç numara sardırmamı tavsiye edersiniz.evim büyükçekmecede gölede denizede yakın. ortalama birşeyde tavsiye etsenizde olur