Merhaba arkadaşlar sabah sporu yapmak için spin kamışımı alıp evime yakın merama gittim. bi saatlik atçek yapıp işlerimden dolayı avı 9 da bitirdim.Balık boyları çok karışık genelde 21-22- cm ama 15-16 cm balıklarda geldiği oluyor.Zarar gormeyenler büyümeye bırakıldı. Yöntem. Kurşunsuz rapala (Kendo 11 cm ) kırmızı kafa Saat: 07:00 - 09.00 Yer: Haliç
Tebrikler Emin, dişlilerin startını vermişsin, raporlarını özlemiştik, bereketli avlar dilerim, rastgele :thumb:
emin raporlar dökülmeye başladı yine ellerine sağlık daha iyilerinin raporlarının geleceğini bilerek hayırlısı ile sabırsızlıkla bekliyoruz rast gelsin
Dişlilerin korkulu rüyası Emin. Senin daha çok klasik yemli takımla avlarına alışmıştık, bu sene spin takımla da güzel bir ava imza atmışsın. Anlaşılan bu sene dişlilerin hiç şansı yok. Ben de geçenlerde özellikle Boğaz'da dişli avında kullanmak için bir spin takım aldım, bakalım su üstünden balık almayı becerebilecek miyim
Tesekkur ederim. Spin le avlanmak cok zevkli baya ugrastim bu sene spinle sonunda balik almaya baslayinca daha keyifli oldu. Becericegine Eminim sendende kacmio disliler bereketli avlar dilerim