mantarlar ıcınde cuvaldız ıgne kullanıyorumigneler mustad 1522 3-4 no mustad 1799 3 no marıner 1-2-0.1 mantarların bagzıları sarap mantarı ustlerini folya ıle yapıstırıdm digerleri malzemecıden alınma bedenlerın bır kısmı cıft kattır 2 ve 3 lu igne calısmalar Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Balık bu seneki gibi bol olursa, iş yapar. Ama biraz kıt olursa, geçen sene gibi, çok balık yok diyerek dönebilirsin.
3 lü ıgne olanların biri celik tel ile yaptım karga burun falan ondan var zahmetli biraz serdar abi yemlide ben hic bos donmedım sımdıye kadar ama 4-5 senedir yemli avlanmıyorum celik tel lufer icin iyidir buyuk yem ıster sarıkanat ıcın buyuk gelir o takım ( ufak olan sarap mantarlı celık tellidir )
4-5 numara ıgneler balıgın durumuna gore zaten ıs goruyor. balık buyuklugune gore igneleri takımı ayarlamak lazım
Sevgili Noyan, bak ben şimdiden söyledim. Sezon gelince, bunları nasıl yapacağız deme diye. Şimdiden başla, o zamana hazır olur. Al sana basitçe malzeme listesi: 1. UMI TANAGO delikli iğne, 4-6-8 numara. 2. Rezistans teli. 3. Mantar 4. Enjektör, mantara uygun. 5. Japon yapıştırıcı 6. Kulak pamuğu.
degısık bır sıstemde yapıcaz desene serdar abi bırde delikli igneli yapalım sagolasın malzemeler icin