Dişli sezonunu açtım :)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ozkan_askan tarafından paylaşıldı.

1. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Merhaba dostlar, işlerimden dolayı forumdan bir süre uzak kaldım. Günde 5-10 dak. ancak zaman ayırabiliyordum. Artık daha fazla zaman ayıracağım .İşler artık yolunda çok şükür . Özledim sizi yahu :)
    Birkaç kez Kartal kıyılarında yemli denemeleri yaptım fakat henüz sezonu açamamıştım . Dönüşümü balıklı bir rapor ile yapmak istedim .

Perşembe akşamı Güray.85 ile birlikteydik .Gittiğimiz yer Maltepe-Bostancı sahilyolu arasında benimde ilk defa gittiğim bir meraydı. Benim için keyifli bir akşam oldu. Daha 5. dakikada aşağıda gördüğünüz lüfer efendi ile tanıştık .Balık 30 cm. geldi. Şanslı bir geceydi :) Sezonun ilk dişlisini almış oldum.Balığı aldığım takım ise kendi imalatım olan 4 numara çapraz iğne ile bağlanmış klasik mantarlı takımdı , 0.26 mm. mono misina ile bağlamıştım . İlk balık livara girdikten sonra 1,5 saat kadar hareket olmadı . Sonra güzel bir vuruş ve tasmanın ardından 2. si de geliyordu ama maalesef balığı kaldırdığım an takımı kesti ve gözlerimizin önünde kayalıklara , oradanda suya düştü .İlkinden kesinlikle daha büyüktü ama Kısmet değilmiş demek ki. Malum kısmetten öte köy yok. Yemli denemelerine devam . Bana eşlik ettiği için Güray.85 kardeşime tekrar teşekkürederim.

2. rko

rko mustafa

Tebrik ederim sezon istediğiniz gibi geçer inşallah mantarın albenisi güzel :)

3. sabriyazici

sabriyazici sabri

tebrikler daha iyiler rast gelsin

4. emreseven

emreseven Emre

Tebrikler,daha iyileri rastgelsin.

Bu arada merak ettiğim bi konu var ; herkes şuanda balığın karadenizden akmasını bekliyorken, anadolu yakasında normalde bu mevsimde dişli vermeyecek meralarda dişli olmasının açıklaması nedir.

Sizin avlandığınız yerin dışındada fazlaca lüfer ve sarıkanat yapan yerler var gece yemlide.Acaba erken vakit karadenizden akmış olan(boğazın derin kısımlarından) balıklar olabilir mi?

Çünkü bahsettiğin yerler normalde yatak balığı barındırmayan meralar.

5. ozkan79

ozkan79 özkan

Tebrikler adaş rastgele.

6. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Özkan Harikasın biz daha açamadık dişli sezonunu, şu anda kandilli 0 cekiyor..

7. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Ersin de yanımda selamı var tebrik ediyor

8. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    Özkan abi dün gürayla kulaklarını çınlattık :) bizde dün meradaydık vuruş alamadık yanımızdaki abiler aldı bitane az ilerde bi abinin kovasında üçtane lüfer vardı birinde bitane vardı zargana ile almışlar balığı bidaki sefer beraber olta sallamak dileğiyle saygılar

9. Mustafa Adak

Mustafa Adak Mutafa ADAK

Tebrik ederim. Dönüş ve açılış yerinde ve güzel olmuş. Devamını dilerim

10. orca

orca orhan kaynar

Favori Kamış:
    Lineaeffe turnafresh4.20
    Favori Makine:
    okuma avenger 65
    tebrıkler ıyı bogazda balık tarayanlar duruken maltepe -kartal hattında guzel haberler gelıyor azda olsa. taze yemlık tutanvarmı geceleyın yoksa alıpmı gıdıyorsunuz dişliye

ADALI BALIKCI imza tam benı anlatıyor :))))Balık zamanı vakit olmaz, vakit bulursun balık olmaz..

herkese rast gelsın

11. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Şans faktörüde var elbette . Zira yemim bayattı . Tazecik bir istavrit fleto değildi. Bence balık akmaya başladı . Bazıları henüz erken vs. diyor ama hiç umulmadık meralarda balık gezinmeye ve av vermeye başlamış durumda .

12. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sağolasın adaşım ;)

Denemeye devam , yılmak yok :)

Ersinim selamlar , teşekkürler .