HERKESE SELAM DOSTLAR Geçen hafta yolum Eminönü galata köprüsüne düşmüştü ,geçerken ne var ne yok diye bakarken iri izmarit ve iri istavrit aldıklarını görmüştüm :laughing: Sabah kalktım ne zamandan beride havayı kolluyordum havada güneşli gayet güzeldi ,özellikle izmarit tutmak aklımdaydı , işlerim müsait vaktimde vardı gidiyim mi ? gitmiyim mi ? derken bir baktım ki galata köprüsündeyim mrsparkle Hazır gelmişken ya nasip dedim, kafamdaki izmaritler için kurt takılı 3 köstekli dip takımını salladım aşağıya 2 kere ayrı ayrı vuruş aldım ama malesef balığı alamadım izmaritte yok denecek kadar azdı, baktım olmuyor hemen rotayı karaköy iskitametine iri istavritlere çevirdim,çapariyi suyla buluşturdum ama malesef kıraçalarla iri istavritler birlikte geliyordu çoğunluk kıraçalardaydı,kıraçaları suya iade edip akşam çinakopa denerim diye aldığım 3-5 parça iri istavritle tekrar köprüye dönüş yaptım,baktım izmaritler için kurtlarım hala duruyor o zaman çinakop vakti akşam suyuna kadar kefale takılıyım dedim,hedeflediğim balıklar içinde istavrit,izmatir ve çinakop vardı , İzmarit ve istavritte istediğim balık olmayınca akşam suyu çinakopta yüzümüz güler dedim,kefal için 3 köstekli dip takımını kurt takarak suyla buluşturdum hooked ve arkasından oltama takılan 11-12 adet sarıkulak kefal ile mutlu sonu bulduk ,napalım misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş bizde deplasmana gittik misafirliğin kurallarına uyalım dedik idk Akşam suyunda taze istavritlerimi Eminönü kadıköy iskelesinden suyla buluşturdum ve ilk atış ilk çinakop geldi bu sefer tamam dedim ama malesef ilk ve son çinakop oldu kısa bir süre yapan çinakop başlamadan bitmişti Yani anlayacağınız neye niyet neye kısmet boşuna rast gelsin dememişler,bugün kü nasibimizde bunlar rastgelmiş :laughing: Daha iyileri sizlere denk gelsin dolstlar hepinize rast gelsin İnşaallah
Tebrikler keyifli bir av günü geçirmişsin. Kısmette kefal varmış. Anlamadığım şu ki kefalleri dipten mi aldın yoksa dip takımını kurşunsuz mu attın?
Güzel yorumlar için teşekkürler arkadaşlar , hepinize daha iyileri rast gelsin inşaallah,Sinan kardeşim kurşunlu dip takımını suya bir kaç metre indirsen yeterli oluyor kefaller zaten suyun üstünde görünce geliyorlar .
Sabah evden baliga cikarken kafamda daima bir hedef balik vardir, Bulundugum avlakda o hedef balik yoksa baska bir baliga yonelmemek gibi lanet olasi bir huyum var banghead Birdahakine disliye kismet Kerem rastgele
Özkan nasip kısmet inşallah hep hedeflediğin balıklar rast gelir,Levent teşekkür ederim daha iyileri sizlere rast gelsin inşaallah