merhaba arkadaşlar ve abilerim, 23 nisan sabahı 2/3 saatlik uğraşım sonucu balık nazlı ve zor olunca ve favorilerimin arasına yeni giren gümüş rapalamıda zayii edince doğru toparlanıp işe gittim. yeni kova ile ilk avım oldu ve kovada altı balıkla işe gittim. 26 nisan 2014 cumartesi bu sabah1,5 saatlik uğraşı sonucu yeni kova ile yine 6 balık kısmetimize düştü. ben bu şekilde ava razıyım yeterki kovamdaki balık 6 dan az olmasın. son ki avımda sadece tüylü kaşık kullandım. mevcut kaşık üzerine özenerek yapmış olduğum kaş göz tüy beni hiç boş çevirmedi.
Tebrikler çok güzel bir av olmuş. kırmızı rengi mat olarak kullanmanı tavsiye ederim nacizane fikrimdir.
Tebrikler Hakan, güzel balıklar yakalamışsın. Her av 6 balığa razı olmak çok mütevazi. Kaşık güzel modifiye edilmiş. Niceleri rastgelsin.
Maşallah Hakan, altı altı götürüyorsun balıkları, en çok yaprak kaşıkların tekrar işgörmeye başlamasına sevindim.Geçen sene kaşıklar çok güzel çalışmış ve karaborsaya düşmüştü, bende sezon başında farklı versiyonlarda 50 tane kadar almıştım ve nedense kullanmayı hiç düşünmemiştim veya unutmuştum.Bu sezon 20 kadar kendo'yu üstelik balığın yok zamanında boğazda heba ettim, sayende kaşıkları hatırladım teşekkürler :thumb: