Merhaba Arkadaşlar, Forum üyeleri ve Tüm Ulusumuzun Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyet bayramı vesilesi ile tatilleride birleştirince bize biraz gün doğdu. Ekim ayında her fırsat bulduğumda Levrek Peşine koştum, 4 avımdan sadece bir kez balıksız dönsem de, belki balığın olmaması belki, belki çok istekli olmamam, belkide kısmet değildi ama benim açımdan epey başarılı geçti. Gündemimize seçimleride ekleyecek olursak, Arkadaşlar ve Abilerim, Hükemetimizin kurulamaması, belirsizliğin devam etmesi en çok kan emicilerin işine yaramaktadır. Her ne kadar İstanbul da yaşasam da, ikametim Düzcede. Tatilimi yarıda bırakıp bugün İstanbul'a döndüm ve yarın oyumu kullanmak için memleketim Düzceye gideceğim. Bize tanınan bu hakkı değerlendirip Güvendiğimiz İnsanlara oylarımızı verelim. Birlik olalım ve oylarımızı kullanalım. Herşey bugünden daha güzel olur İnşallah. https://www.youtube.com/watch?v=GPHlewjR5jc&feature=youtu.be 3 AYRI ŞEHİRDEN BAYRAMĞIMIZ VE BAYRAMAĞIMIZA ÖZEL DOĞA HAYVANLAR ALEMİ EŞSİZ LEZZETLER, Bazen Levrek Yersin Bazende, Peynir Ekmek ESERLER, YORUMSUZ, LEVREK AVINDAN KARELER
Tebrikler Hakan. Dörtte üç başarı oranı gayet güzel bence, tebrikler. Şahsen ben yarısına razıyım Bir en son resimdeki mera nasıl bir yerdir öyle herkes dip dibe olta atıyor. Ve sağdaki balıkçının oltası aşırı mı uzun yoksa resimde mi öyle görünüyor.
Hay maşaallah , ustaya da trofe paşa yakışır... Hakan Kardeş merhaba.Tek kelimeyle bravo.Tebrik ederim.Trofe avlarınızın daim olması dileklerimle.Eğer sakıncası yoksa , kullanmış olduğunuz ekipman hakkında detaylı bilgi verirseniz çok çok memnun olurum.Kullanmış olduğunuz makina , misina , farklı sahtelerinizin marka , model , renk no ve uzunluğu vs.Sizler gibi ustaların değerli bilgileriyle levrek yakalamak bizleri mutlu eder.Herşey gönlünüzce olsun.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
Süper kareler ve ders niteliğindeki fotolar, yorumlar.... Başarilarinin devamini dilerim. Rastgele Hakan. Daha iyileri peşini birakmasin.
4 de 3 spermis bana da öğret bende isterim 4 de 1 de olur bana İlk sahte Duo realis pencil ikincisi Maria flapen
Öncelikle sizlerinde Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. Çok güzel bir rapor çok güzel bir sunum olmuş. Bu güzel kareler için teşekkürler bu arada deniz anada emeğinizin karşılığını vermiş güzel bir levrekle ödüllendirmiş avlarınız daim olsun. Kullandığınız örgü misinadan memnunsanız marka ve kalınlığını paylaşabilirmisiniz. Atış esnasında hiç kusma yaptımı yada düğümlenme oluyormu.
Teşekkürler ayhan bey, Evet o kamışlar epey uzun 7-8m sallama kamışlar ile avlanıyorlar, Taş balıkları avlıyorlar, özellik akdenizde gördüm yakalaldıkları balık (SOKAR) ama teorik adını bilmiyorum. Teşekkür ederim ercan abi, Kullandığım ekipmanlar genelde aynı, ama bu avların kamış, misina, makina ile alakası yok, sahteler biraz rol oynuyor diğer donanımlar kullanım rahatlığını yani konforu artırıcı etkenler, bilmenizi isterim. şunu demek istiyorum. 40.liralık bir kamışlada yada 50 liralık bir makina ilede aynı balıklar yakalanabilrdi, ama sizin işiniz zorlaşırdı, gün boyu av yapamaz duruma gelebilirdiniz. vs vs.. makina, stella 4000, exsence 4000 kamış helios 240 bazen 270 sahteler Duo Pencil85 İma cobra 90 Maria flapen 85 misina 13-14mm markasız ip, 0,30mm Ghos FC misina sağol emre, daha güzel avlar senin olsun.
Teşekkürler erkan bey, Herzaman öyle olmuyor ama ekimde kısmetimiz böyleymiş, kovalamaktanda yorulduk diyebilirim. Levrekler gelmiş sizin oralara haberiniz olsun. Teşekkürler orhan bey ip cin malı biraz daha kaliteli olanlardan ama markasını hatırlamıyorum 0,12 mm diye aldım birazdaha kalın çıktı, ip sert o sebeple hiç düğüm olmuyor, ama biraz pürüzlü bir yüzeyi var sürtünme biraz fazla erimi biraz etkiliyor. atış yaparken parmağıda rahatsız ediyor. tek sevdiğim yeri sağlamlığı kusmaya gelince, o sizin makinanın sarım kalitesi ve sizin dikkatinizle alakalı bir şey, hani çayı dolduruken dudak payı bırakılır ya onun gibi ipi sararken kafada bir miktar sürtünme alanı bırakın.
Bir ara kullanmıştım ip ama memnun kalmamıştım yemli avda sıkıntı yok ama sahte avında özelliklede wtd aksiyonunda ne kadar uğraşırsanız uğraşın gevşek sarım yapıyor buda nadirde olsa kusma sık sıkta düğüm yapıyor belkide kullandığım ipin kalitesindendir makinalarda shimano sıkıntı olacağını düşünmüyorum 6-7 atışta bir düz sarım yapıp sıkılaştırmam gerekiyordu bu yüzden kısa sürmüştü iple avlanmam misinayla memnunum henüz patlatacak bir avda nasip olmadı aslında...