HERKESE MERHABA, istanbulda spin avlarının azalması ile yavaş yavaş surf setlerimizi raflardan indirdik. ilk başlarda biraz zorlansakta bıraktığımız yerden devam etttik. kasım ayı benim için güzel geçti sadece son hafta balıkları karaya çıkartamayı başaramadık, yaşadığım aksiyonlar yetti. DOSTLARLA GÜNE MERHABA, (Geldik gördük ve gidiyoruz.) Reis, Srdr, Shadow, Usta, Pehlivan, Başkan, Misafir İnan DAHA İLK SAATLERİ, YİNE İSTANBULUN GÜZELLİKLERİ, YİNE DAĞLARDA, BUNLARDA EMEĞİMİZİN KARŞILIĞI HERZAMAN, HERZAMAN BÖYLE OLMUYOR BUGÜNLEREDE ŞÜKÜR, İNŞALLAH DEVAM EDECEK,,,
teşekkürler serhan bey teşekkürler yavuz abi teşekkürler talha bey, beğenmenize sevindim. akif bey bende 6 gün ofisteyim ama bir şekilde vakit ayırmaya çalışıyoruz. tabi hepimizin hayatları, öncelikleri, zamanları farklı. umarım sizler daha güzel vakit geçirirsiniz
Muhteşem av günleri olmuş. Zaten güne Dadaşlar, Çifteler, Kümbetler, Aziziye ve Yakutiye ile başlayıpta sonrasının heyecansız geçmesi beklenemezdi. Davulgayı önceki yıl Balıkesir'de tattıydım, iyice kızarmışları gayet nefis. Şerbetini yapıp içmek lazımmış. Ağzım sulandı. Ya o kedilere ne demeli tam 14 tane. Dalacaksın ortalarına elinde de hamsi, istavrit olacak dörtbir yandan gelen mivay miyav sesleri eşiliğinde bir güzel ziyafet çekeceksin o dünya tatlılarına. Yutamayacağı büyüklükte bir lokma alınca patileri arasına, arada pıslamaları zaten bitirir insanı. Ve de hııııım! çeker nasibine el uzatana. Yemek bitti, bir başka şenlik başlar ağızlar yalanır, patiler tüyler yalanır ki ooooy, oy. İşte ikram bu, işte tat, işte hayat! mrsparkle Kuzular, mavi yengeç, kaplumkurbağa, martı, balık, mangal daha ne olsun; dostlarla muhabbetin dibi bulunmuş. Yaşanılası, imrenilesi tüm güzellikler. Hepsi için candan teşekkürler sevgili Hakan. İhya oldum, nice güzelliklere inşallah.
inan abi teşekkür ederim. eline sağlık abicim harika bir iş çıkarttın, o yengeçi çok güzel kontrol edip temiz bir şekilde özgürlüğüne kavuşturdun. serdar abi senin tabirinle sarıkuzular bunlar, balıkların dişleri benim parmağımda kaldı, fena canımı yaktı, teşekkürler emrah bey, cümlemize inşallah emrah bey teşekkürler
teşekkür ederim nuri hocam, kediler karnı tokken daha tatlı oluyorlar, mırıldanarak gelip sırnaşmaları yokmu insanın tüm yağlarını eritiyor, doğa güzelliklerini tüm doğa severler ile paylaşmak istediğim beğenmenize sevindim, nicelerini hep birlikte görürürz inşallah. teşekkürler berk bey,
Aslında kedilerin gelip öyle sırnaşmaları, sizin üzerine kokularını bulaştırıp, "Burası benim" diye işaretlemeleri sadece. Bende kedileri çok severim ama, emin olun ki kediler insanları hiç sevmez, sadece kullanırlar.
eyvallah cümleminizin.beğenmene sevindim cem, serdar abi inanması güç belki ama güvercin beslediğim dönemlerde kedileri hiç sevmezdim, çok sayıda güvercinimi yedi, sonra bu bir doğa olayı deyip sineye çektim. buna rağmen kedileri seviyorum.