Merhaba. Adım Yakup. Konya'lı olup, doğa ve tabiat tutkunuyum. tutkularımın başında balık avcılığı gelir. (Ayrıca yöremize has olup sezonu açılmak üzere olan domalan mantarı avcılığıda ayrı bir hobimdir) Fakat maalesef yaşadığım yöre itibariyle yalnızca tatlısu balığı avcılığı ile yetinmek durumundayım. Son 2 yıldır kısa süreli denemiş olduğum deniz avcılığı konusunda yeterli tecrübe ve bilgim olmadığı için maalesef başarılı olamadım. En büyük hayallerimden bir tanesi denizde balık avlamak. Umarım en kısa sürede bu hayalimi gerçekleştiririm. Hoşça, samimi ve faydalı paylaşımlarla uzun süre beraber olabilmek adına tekrardan merhabalar.
Bu bildiğimiz mantarmı abi ========================- Bildiğimiz mantar daki kastın, şu klasik şapkalı olup zehirli ve zehirsiz olan türleri diyorsan değil Benim bahsettiğim tür; Patates görünümünde olup, zehirli olmayan ve yurt dışında trüff diye anılan çok değerli bir türün cinsindendir. Toprağın 5-10 cm altında olup, bu avcılıkta uzmanlaşan kişiler tarafından bulunabilmektedir.