amatör balıkçılığa yeni başlıyorum. kamış ve makine olarak , remixon saferi 3 m kamış shimano hyperlloop 4000 makinesi kullanmaktayım. sizce mersinde kıyıdan avlanmak için doğru bir seçim yaptım mı ?
Enver kardeşim, başlangıç seviyesi olarak sizi üzmeyecek seçim. Zamanla tecrübelerin artınca, olması gereken standartlar, kendisini hissettirecektir. O zaman gelince de, gereğini yapacaksınız zaten. Bunun kurtuluşu maalesef yok.
bazı şeylerdedoğru seçimle başlamak iyi oluyor. bana balıkçı bir abimizin önerisi ile aldım...hobiler gerçekten hayatın bir bölümüne yön veren şeyler olduğundan başlık ondan öyle teşekkürler bilgiler için...
bende girdım bu guzel yola ve geri donemıyorum ılk adam gıbı makınem dıyım banax 4000 hala onu kullanıyorum ısımı goruyor evdekı 3 kamıstan en guzelı lineaffle surf kamış 250 atarlı 4.20 bununla at cekı ogrendm ılk goz agrım ve devam edıyorum ama sımdı ogrenıyorum sureklı yenı seylerı sımdı ıse spin kamışa taktım turna ıcın kafamı bırde okuma trio makıneler cok hosuma gttı raw2 ama kısmet alabılrsek bu işin sonu yok.
makinen süper ama sopada iadere eder ama ilerde daha iyilerini mutlaka alırsın tai bunlarda biraz ustalaş anlarsın ne demek istediğimi ii avlar