Geçtiğimiz hafta doğum gününden birkaç gün sonra gecikmeli de olsa hediyemi kabul ettim.balığı alan sahte:ima skimmer chartreuse...sabah suyunda damaklı sahtelerle 3-5 tane kayış balığı ile antrenmandan sonra suüstünü ilk atışımda bir hamle geldi.aynı yere ikinci atışımda dayanamadı sanırım ..hepinize rastgele..
Bugün hep güzel balıklar gördüm, paylaşanların ellerine sağlık. O güzel balıklardan biri de bu, tebrik ederim Süleyman. Nicelerini dilerim.
süleyman bey, aileniz ile sağlıklı mutlu huzur dolu nice yaşlar dilerim. avlarınız daim olsun. afiyetle
Süleyman Abi tebrikler güzel balık,mersin den böyle raporları görmek güzel,yazın at çek için umut oluyor.
Süleyman Ellerine kollarına sağlık Hele hele şu güzelim balığı yerlerde sürüleyerek resimlemediğin için dahada teşekkürler. En kötü avın böyle olsun diyim dahasına rasgele...
doğum günün kutlu olsun abi bu hafta sonu tekrardan gideceğim balığa bakalım inşallah büyük bir paşa ile geri döneceğim
hepinize tek tek teşekkür ederim.daha irileri sizlerin olsun.levreğin değerini herkes bilsin.bilmeyenlere de anlatalım gösterelim lütfen.rastgele..
Tebrikler Süleyman, bir olsun levrek olsun, bereketli avlarının devamı gelsin sağlıklı ve huzurlu yaşlanmanı dilerim Nice senelere,
tebrikler Süleyman kardeşim,yaz ayında levro vayybende özledim wtd yapmayıhihi önceki gün bende bu büyüklükte 2 levro ile 5dk kadar beraber yüzdüm o gün ne balıklar gördüm dedim hayat halen devam ediyor akvaryumda yüzüyordum resmen, yok yok idi hayatımın en büyük mırmırını gördüm:hungry: 1 buçuk kilo gelirdi onu görünce levreği sildim aklımdan