bu gün doğan ben kendi doğum günümü kutlarım bende sonrada sevgili hauki nin doğum gününü kutlarım ...sonrada diğer arkadaşların doğum gününü kurlarım iyi kandiller kandiliniz mübarek olsun..
Koral Kardeş Benimde Bugün Doğumgünüm. Güzel Bir Tesadüf. Doğum Günün Kutlu Olsun. Nice Sağlikli Ve Huzurlu Doğum Günlere.
Sevgili Koral, İllede kutlanmak istiyorsan kutlayalım tabiki ancak, doğum günü listesini özellikle incelemiştim de, senin ismini/rumuzunu gördüğümü hatırlamıyorum. Selamlar, sevgiler güzel kardeşim.
Doğum günün kutlu olsun Koral. Hatta şöyle diyeyim; Doğum günü olan, ancak doğum günü listesinde adı geçmeyen (profilinizden ayarlamalısınız) tüm arkadaşlarımızın doğum günü kutlu olsun.
. Koral Kandil günü doğmuşsun yani. En azından öyle denk gelmiş. Nice mutlu Senelere sevgili Arkadaşım. Uzun ve Mutlu yıllar Senin olsun. .
Benimde doğum günüm arkadaşlarrrrrr.... Yaş 35 yolun yarısı... Kucağıma alıp gezdirdiğim çocukların düğün davetiyesini almaya başladım.Allahım inanamıyorum..
Halilim, Barışım. Doğum günün kutlu olsun sevgili kardeşim. Sevdiklerin ve sevenlerinle nice yıllar, mutlu-mesut yaşayasın güzel abicim. Selamlar sevgiler.
ilk önce doğum günlerimizi kutlayan sevgili abiler arkadaşlar dostlara teşekkür ederim..sonrada kutlamayanlara yazlıkta olduğum için sanal alemden uzak balık peşinde koşuyorum malesef daha tutamadım.. o yüzden cevabım geç oldu öptüm...