''Outlaw'' Bahadır yeni yaşını kutlar sağlık ve mutluluk dolu bir ömür dilerim Uploaded with ImageShack.us
Ertan agabey bu jestin beni cok onure etti, cok mutlu oldum.Aklima gelmezdi hic boyle guzel bi surpriz.Bu halde olabilmek harika.Boylesine degerli, saygideger uyelerin, buyuklerimin, kardeslerimin oldugu bir ortamda bulunmak buyuk sans.Sana da saglikli,uzun omurler dilerim.Minnettarim,aglamak istiyorum.Saygilar...
Izzet agabey,ne mutlu bana ki buradayim,boyle seyler duyuyorum.Birlikte nice senelere...Tesekkur ederim, saygilarimla...
Orhan Amca tesekkur ederim sizlerin dilekleri benim icin degerlidir gercekten.Sag olun,saygilarimla...
Bahadır, nice sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim. Dilerim sevenlerinle birlikte güzel bir ömür geçirirsin. Yeni yaşın kutlu olsun.
Sevdiklerinle beraber geçecek, gönlündeki isteklerinin gerçekleştiği, güzel ve mutlu vede hayırlı bir ömür geçirmeni Allah cc dan dilerim...
Bahadır doğum günün kutlu olsun. İyi yaşa, güzel yaşa. Nice sağlıklı ve huzurlu yıllarda sevenlerin hep seninle olsun yeğenim. Bu pastayı birkaç gün önce Göksun'un gününde de yemiştik. Ertan ustam seri üretimle çalışıyor. Şimdi açılım vakti ustam, tek çeşit ürünle bu işler zor.
Bahadir agabey, tesekkur ederim, eksik olma.Senin de hep belirttigin gibi;yakala birak avlarimizin artmasi dilegiyle.Saygilarimla..