Dokuz Eylül Balıkçılık Klübü

Konu, 'Genel Konular' kısmında jonathandavis tarafından paylaşıldı.

1. jonathandavis

jonathandavis Cem

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    700gr çupra 1.4kg dülger balıgı
    Merhabalar herkese uzun zamandır giremiyordum :) balığada gidemiyordum ayrı mesela :) herkese tekrardan merhabalar.

Değerli abilerim büyüklerim ve diğer balıkçı dostlarım. dokuz eylül üniversitesi bünyesinde öğrenci toplulukları adı altında balıkçılık klübü kuruyorum. okulun böyle bir klübü yok. bu gün rektörlükle konuştuğumda oluru aldım. resmi işlemleri tamamlayıp 1 hafta içerisinde tüzükle beraber kuruluşu yapacağız inş. fakat bir sorun var. güzel sanatlar fakültesi bünyesinde kurulan bir klüp olacak ilgili arkadaşlarımız hem kız hem erkek olarak çokça var. ama bir çoğu böyle bir deneyimi daha önce hiç yaşamamış fazlasıyla merak ediyorlar. bu klübün amacıda zaten hafta sonları balık tutma etkinlikleri. bu bağlamda klüpteki arkadaşlarımıza bir kaç seminer vermemiz gerekecek. oltaya iğne nasıl takılırdan balık nasıl tutulur hatta kamış nedir' e kadar. bu konuda yardımcı olabilecek. kaynak önerebilecek belki gelip seminer verebilecek arkadaşlarım olursa çok sevinirim. üniversite bünyesinde oldugumuz için rektörlük tarafından mutlaka araç vb. gibi şeylerimiz temin edilecektir. belki balikavi.netteki organizasyonlara göre hareket ederiz falan falan. aklımızda bunun gibi bir sürü düşünce var. sizinde bu bağlamda bize yardımcı olmanız ve özelliklede bilgilendirme seminer vb gibi şeylerde bize destek olabilirseniz çok seviniriz.

saygılarımla

2. spinnci

spinnci murat

Favori Kamış:
    DAİVA
    Favori Makine:
    D:A:M
    En İyi Avı:
    21 kilo akya,vallahi nasıl yakaladım bende anlamadım.
    bu kadar zahmete ne sen gir nede başkalarını sok..sana bir öneri seminerleri videolu anlatımlarla versen daha iyi olur..kaynak çok..web te ve tabiiki burda..bunları derle topla güzel bir video hazırla ve seminerini ver..gerçi benim kafam fazla çalışmaz ama belki bu kafadan çıkan küçük bir fikir sana yardımcı olur..
    kaynak sorunu yaşarsan buraya bir konu aç üyelerin hepsi sana bende dahil yardımcı olurlar.
    saygılar spinnci

3. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Tahminimce arkadaşlarını biraraya topladıktan sonra bu iş için bir sponsor bile bulabilirsin. Bence olaya çok değişik ve güzel bir açıdan yaklaşmışsın. Üzerine düşülürse kesinlikle başarılı olacağından hiç şüphem yok.

4. Adil Akırmak

Adil Akırmak Adil Akırmak

Bence mükemmel bir düsünce kutlarım.

5. alanya_meqan

alanya_meqan EMRAH

Favori Kamış:
    Emektar Dedemin Kamışı.....
    Favori Makine:
    D-A-M
    En İyi Avı:
    Leopar KöpekBalığı 26.80 Kg
    bende uudağ üni deyim ama bizde spor toplulukları arasında bulunuyor neyse bu o kadar da önemli bir durum değil ...önemli olan topluluk ve işlevleri.aslında çok güzel düşünmüşsün denildiği gibi sponsor dahi bulabilirsin bence bu duruma balikavi.net adminleri bir el atabilir....hem site açısından hem de diğer yönlerden her iki tarafında çıkarına işler olabilir.bence o video işine girmen daha zahmetli olur.belli dönemlerde seminer baya iyi olur....herhangi bir konuda yardım istersen her zaman burdayımm..kolay gelsin...

6. erolarik

erolarik erol arik

Aradığınız kaynağın tam göbeğindesiniz ,Bu siteyi tam verimli olarak kullanırsanız değil seminer vermek master veya doktora tezi bile hazırlayabilirsiniz, Başarı dileklerimle,Rasgele

7. DeadPOX

DeadPOX

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Kaçanlar
    Harika bir olaya ön ayak oluyorsun arkadaşım seni tebrik ederim çok sevindim.

Bulunduğun şehir de Cem kaptan var. kalamaravcisi.com dan onla iletişime geçebilirsin. Zannedersem ilk intro dersi için hem meraklı olanlara heveslenmeleri için ilk görüntü ve düşünceleri aktarabilir hemde doğru bir başlangıç yapmış olabilirsin.

Hatta en yakın amatör balıkçı derneğine bu konuyu açarsan inan atlar hemen gelirler. Zaten derneklerin bu tür düşünceleri ve girişimleri var belki farkında değilsin ama çok güzel bir ateş yakıyorsun.

istanbuldaki dernekler kocaelindeki ve uşaktaki dernekler bu konuda sana gönüllü olarak yardımcı olacaklardır.

Hatta Cem abi ilede grubun gerekli balık organizasyonlarını düzenliyebilir % 100 başarı ve memnuniyet sağlayabilirsin.

http://site.mynet.com/cemliman/

kamader-kocaeli
    usober-uşak
    BKGD-istanbul
    AvrasyaDer-istanbul

Dernkeler ile iletişimde her konuda yardımcı olurum. Eğer sen ulaşamaz isen.

Son düzenleme: 13 Kasım 2009
  8. jonathandavis

jonathandavis Cem

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    700gr çupra 1.4kg dülger balıgı
    herkese çok teşekkür ederim. ufak bir kaza geçirdimde ayağım alçıda :) ondan ilgilenemedim. yapacak oldugum iş için bana yardımcı olmak isteyen bu kadar insan olduktan sonra sırtım yere gelmez =) fakat çarşambadan önce alçımı çıkartmayacaklar. çarşamba günü müracatlarımı yapacağım sonra destek vermek isteyen tüm balikavi.net dostlarıyla irtibata geçeceğim

saygılar.