Dolmabahçe sarayı yanı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında titanic1 tarafından paylaşıldı.

1. titanic1

titanic1 salih

Herkese merhaba
    Geçen Dolmabahçe sarayının yanında çay bahçesinin olduğu bölge geziyordum oturanlar martılara simit atarken sudaki kefalleri farkettim bir anda kaynıyordu ve gözümün önündeydi.. Avlamak için ne zahmetler çekilen kefaller şimdi suda çirit atıyorlardı aahh dedim bir kepçe olacak ???

2. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Kepçe ile alamazdın o anda dağılırlardı ...

3. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Hep öyle olu zaten.Ne derler istenmeyen ot başında bitermiş.At oltayı oraya bir tane kalmaz.Neyse belkide denenebilirmiş.Herkesin oltasına böyleleri gelsin inşallah.

4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Hayvan kendini bu kadar sürü halinde kıyıya yasladığına göre kovalayan bir bekçisi vardır altında. ve üstündede martı bekliyor zaten.

5. LapinCash

LapinCash

Bunlrı yem mi yapacaksınız ufaklar ya önünüze atın yemi kepçenin içine atın yemi 5 - 5 toplarsınız.

6. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Aliço Ustam incirler oldu nedüşünüyosun bu konuda?

7. İstinyeli

İstinyeli Uğraş

Kurşunsuz , 10 no beyaz iğnenin ucuna istavrit , ekmek gibi bir parça yem takılıp oradaki balıkların çoğu tutulabilir. Tadını sevmesemde avcılığını pek severim.

8. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Valla Yücel incirler tamam da bizde bir numara yok Boyle iyi be dostum klavye başında hazırlıkları yapıyorum gidicem uzak yollara bakalım uzun süreli. hayırlısı balık haberleri bolca gelmeye başladı gitmek görmek tutmak lazım. birşekılde raporları atarım herhalde denizden

9. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Bu sabah Bandırma'da lüfere kaşık atarken bende buna benzer bir manzara ile karşılaştım.Oldukça fazla kefal vardı ve yavru diyebileceğimiz boydaydılar,zaten bence lüferin de aynı merada bulunma sebebi onlardı bence.Kaşıkla ilk olarak bir zargana almıştım hemde epeyice iriydi ama kıyıya alamadım çabucak kaşıktan düştü.Daha sonra kaşığa yapışan iki lüferi ise daha sudan çıkaramadan düşürdüm.Bugün de kısmetsizdim...

10. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Olsun bir dahaki sefere hiç olmazsa o duyguyu yaşamışsınız ya biz ne yapalım herşey hazır mırmır ederek bekliyoruz hayırlısı

11. nihatkr

nihatkr Nihat

Favori Kamış:
    Kesinlikle El Oltası :) ve TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    RYOBI ECUSIMA 8000Vi MAKİNE
    En İyi Avı:
    Bir yakalayabilsem
    Selam en azından lüferi kıyıya kadar çekip görmişsiniz bizde daha pekbir icraat yok. biz beklemedeyiz. hava biraz serinlesin ozaman kıracaz lüferin belini :)

Bu arada Şu kefaller her yerde. Kanlıca, çubuklu, kuzguncuk, üsküdar, kartal, pendik, bostancı, hele bostancıdaki kadar yogunluklarını hiçbiryerde görmedim :) . Kefal bol. İki köpük arası 10 lu su üstü takımıyla acayip şekilde çok avlıyorlar.

12. kartal138

kartal138 enes

benim bildiğim kefaller pis kokar ama