Dolu Dolu ölüm Ilani......

Konu, 'Genel Konular' kısmında Yakamoz tarafından paylaşıldı.

1. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Arkadaşlar sizlerle çok ilginç bulduğum bir ölüm ilanını paylaşmak istedim konu ile ilgili sizlerinde değerli yorumlarını bekliyorum

Enerji [D]evrimi Bloglarını yakından takip eden Osman, modern insanın bir ekosistem kazası sonucu ölümünü bakın nasıl ilan etmiş. Kendisine emeğinden ve karamizahından dolayı sonsuz teşekkürler.

Osman Yorgun tarafından,

“ Doluluk oranı %100” deyip, kıyıları, denizleri, cennet koyları kaybedenlerin biricik eşi
    “ Ateşle yaklaşma - Dolu” deyip, istikrarlı iklimi mahvedenlerin babası
    “ Doldur depoyu, fulle” deyip, bir kutup dolusu buzulu yok edenlerin dedesi
    “ Dolduruşa gelmem, önce para” deyip, doğayı ekonomiye feda edenlerin amcası
    “ Topraklar suya doysun” deyip, suyu ziyan edenlerin, toprağa yazık edenlerin dayısı
    “ Bardağın dolu tarafına bakalım” deyip, boş kalan kısmın, ekosistemin çöküşünü işaret ettiğini göremeyenlerin kadim dostu
    “ Dur, yapma, koru” deyip önüne çıkanlara, ağız dolusu küfür edenlerin çalışma arkadaşı

Doğayı korumak için yapılan her türlü düzenlemeye, antlaşmaya, protokole karşı Hayır – Sever

Ömrünü küpünü ve/veya cebini doldurmaya adamış, dolduruşa gelmeyen

Hayatı dolu dolu yaşamış

FOSİL YAKUT Holding Yönetim Kurulu Başkanı

Hamuduyla götürelim eşrafından 'MODERN İNSAN’ı elim bir ekosistem kazası sonucu kaybettik.

Cenazesi bu yüzyılın son öğle namazını müteakip Kendim ettim, Kendim buldum Camii’nden kaldırılarak Tarih Tekerrürden İbarettir kabristanına defnedilecektir.

Allah rahmet eylesin

Çocukları
    Aman petrol, Canım petrol, Eninde petrol, Sonunda petrol
    (Arzu edenlerin çelenk göndermek yerine, okunmuş, 95 oktan kurşunsuz benzin dolu bidon göndermesi rica olunur)

KAYNAK : http://weblog.greenpeace.org/energyrevolution/tr/2007/11/dolu_dolu_olum_ilan.html

2. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Paylasim icin tesekkurler. Hepimizin bakis acisina kucuk dersler. Umarim amaca hizmet eder.

Saygilarla...

3. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Paylaşım için teşekkürler.