arkadaşlar ben turna avı için çeşitli döner kaşıklar alıyorum bunların bazılarında iğnelerde ip veya tüy var bazılarında yok mepps'in aglia long modelini incelerken tüylü kaşıkların tüysüz kaşıklara göre daha avantajlı olduğunu söylüyor.kaşığı daha büyük gösteriyormuş.bu konuda fikri olan var mı? Sizce hangisi daha avantajlı bu tür mepps kullanan arkadaşlarla fikir alışverişi yapalım istiyorum.İyi forumlar
slm dırek konuya gacmek gerekırse turna ac oldugunda kasık tuy rapala renk ayırt etmez.ama kullandıgın kasıgın yınede etkılı olmasını ıstersen albastar501no3 model kasıga kırmızı tuy (6-7cmboylarında boyalı tuyler)eklersen kasıgın gercekten ıs yapar.gercı bu kasıktan baska hıcbırkasıkta kullanmana gerek yok.ayrıca tuy takmadanda bu kasıkla super balıklar alabılırsın.tekrar edıyorum albastar501 no3 marka kasık kullan sadece ve sonuclarını gor.bol sans
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için bizim buralarda kaşığa pek fazla vurmuyor turna döner kaşıklar daha fazla iş yapıyor.Birçok kaşık denedim ama malesef bir vuruş bile alamadım ama etrafımda avlanan arkadaşlar döner kaşıklarla turna aldılar ondan dolayı sordum.Ben de döner kaşık denedim ama yine yakalayamadım döner kaşıklarda fark var mı diye baktım onlarınkinin ucunda ip ve tüyden yapılan şeylerden vardı
kamısına takılı fırdonduye soyledıgım marka kasıgı tak dene baska bısey demıyorum celık tel felan gerekmez
Bu arada arkadaşlar sizlerdende konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum forumdan takip ettiğim kadarıyla iyi turnacılardansınız