Donmak mi Donmamak mi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Nightwalker tarafından paylaşıldı.

1. Nightwalker

Nightwalker Kagan

21 Subat Pazar gunu sirketin balikcilik kulubuyle ikinci avima ciktim. Uygulanan yontem, kullanilan malzemeler ve hedef balik yine ayni olmasina karsin bu kez hava sartlari cok daha cetindi. Sicaklik gun boyu -6, -7 derece civarlarindaydi ancak bundan daha kotusu hava oldukca ruzgarliydi. Ozel tulumlarininin icindeki insanlarin bile cogu ara sira isinmak icin ava ara verip kamaraya iniyorlardi. Benim icin ilk 1-2 saat oldukca zor oldu. Ellerim, ayaklarim, yuzum ve hatta berenin altinda kulaklarim bile buz kesildi. Yalniz enteresan bir sekilde son 2 saatte, ufakta olsa tuttugum baliklarin etkisinden olsa gerek, insanlarin direnci azalip kamaraya daha sik giderken bende tam tersi oldu ve kendimi sicak hissettim. Bu kez sayi olarak cok daha fazla morina tuttuk ancak maalesef baliklarin cogu kucuktu. Ben 4 adet morina yakaladim ancak hepsi ufakti. Agirliklari tahminen 1 kilo civarinda idi ve dordunu de geldikleri yere geri iade ettim. Baliklarin ikisi epey yaraliydi ancak teknedeki arkadaslar yasayacaklarini soylediler. Tuttugum ilk iki baligi suya gondermeden once fotografladim ancak her fotografta eldivenlerimi cikarmak zorunda kaldigim icin ellerim buz tutuyor sonra isitmasi zaman aliyordu o yuzden son iki baligi fotograflayamadim bile. Tum teknede kayda deger iki balik yakalandi. Iskocyali bir arkadas 3 kilo civarinda, bir baskasi da 6 kiloluk morina tuttu. Zor sartlara ragmen guzel keyifli bir gun daha gecirmis olduk balik pesinde...

Morinanin bu yorede en iyi mart ayinda av verdigini soyluyorlar. Bakalim gelecek ay bir organizasyon ayarlayabilirsek sansimizi tekrar deneyecegiz.

2. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Kağan Bey gerçekten bahsettiğiniz kadar zor şartlarda yine de balık avlamak, onlarla buluşmak orada sizi üşütmüş olsa da verdiğiniz emek, gösterdiğiniz çaba ve paylaştığınız raporla burada içimiz ısınıyor, saolun.

İnşallah çok daha iyilerine olta atarsınız,selamlar..

3. hızlı

hızlı nedret

Favori Kamış:
    sheakspear
    Favori Makine:
    sheakspear
    En İyi Avı:
    sazan 4200gr
    sayenizde oralara kadar gidip balık tutmuş kadar oluyoruz,mart ayındaki organizasyonunuz içinde şimdiden başarılar.

4. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Cok tesekkur ederim ikinize de. Umarim mart avini yapabiliriz ve daha guzel sonuclar aliriz...

5. fish founder

fish founder Özgür

böyle donmaya can kurban,
    imrendiren av kareleri,
    tebrik ederim

6. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Tebrikler,güzel avlarınızın devamı dileğiyle.
    Rasgele,

7. KARAGOZ

KARAGOZ oğuz

çok güzel ve farklı bir keyif soğukta avlanmak, bende Moskova'da yaşadım bu tecrübeyi ve çok keyif almıştım, tebrikler

8. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Emin ol dostum senden daha zor şartlarda balık tutanlar da var.... Halimize şükredelim...:D

Son düzenleme: 26 Şubat 2010
  9. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Arkada oturan benim abi. Sakalli falan biraz farkli gorunuyor olabilirim :) :p