Videoyu ilk açtığımda karşıma çıkan görüntüyü görünce,arkadaş herhalde yanlışlıkla şebek maymunlarıyla ilgili belgesel görüntülerini paylaştı sandım.
Videonun nekadar yanlış ve bilinçsiz olduğunu anlatmaya çalışanlara nasıl hakaret ediliyor. Yazık çok yazık katliamdan başka birşey değil , birtane maymuna benzer yaratık "buzda bu şekilde avlanmak nekadar zevkli sen biliyormusun" yazmış .... gerçekten umut kırıcı...
Kullanılan bu aletin 3-5 kat daha büyüğü ile yurtdışındaki bir limanda deniz avı yapıldığını görmüştüm. Ama tabi orada insani ölçülerde yapılıyordu. Yapılan bu "avdan" ziyade insanların yaptıklarının sonuçlarını göremiyor olması çok vahim. Çok duyuyorum "2 çuval balık tuttuk. Şimdi nerdeeee " diyenleri. "Sen 2 çuval değil de 3-4 tane tutsaydın şimdi senin çocukların da torunların da balık tutuyor olurdu" dediğimde de.... Bilindik kaçamak cevaplar...
Olayın yanlışı doğrusu bir yana dursun adamların deresinde balık çok demekki bukadar basit bir şekilde yakalıyorlar.. bizim derelerde bırak balığı kurbağa yaşamıyor ? aracın camları açık geçemiyoruz derenin yanından.. başka bir video vardı elle yayın yakalıyorlar birde onu izleyin
Video yu şimdi izledim de harbi şebek gibi zıplıyorlar o ne öyle ya bu av çeşidi onlar için en masumudur. bu tipler o suya jenaratör bağlayıp dinamit atıp o da yetmezse kepçe getirip su yolunu keserler...
Kesinlikle... Yazışmalar, toplumumuzda vahşetin nekadar doğal karşılandığını gösteriyor ! banghead banghead
İnsan neslinin en kötü görüntüleriidir bunlar.Ah o buz kırılıvereydide,buz gibi suya düşüvereydiler. Ne yazıkki aynı zihniyet tüm yurdumuzuda sarmış vaziyettedir.Allahıma şükürler olsunki sizler gibi duyarlı avcılar durumun farkındasınız.