Dönüm noktam sizsiniz :/

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Ege Demirağ tarafından paylaşıldı.

1. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Merhaba bu aralar levrek raporları okadar çoğaldıki elimde bir miktar para var levrek sahteleri alıp tüm bayramda levreğe çalışıyım diyorum .. ama o parayı sahtelere yatırırsam çipura mırmır avlayamam sizce sahte ilemi çalışayım yemli ile mi reeling reeling reeling reeling reeling reeling

SAHTE VS YEMLİ ROUND 1 :D

Cevaplarınızı bekliyorum ..

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Silikon, bilhassa raglou denen bir şey vardır. Cep harçlığı ile balık tutmaya gidenler için bulunmaz nimettir. Levrek işinde ciddi mucizeler yaratabilir.

Bence hiç avuç dolusu para verme. Bir kaç şeffaf şamandıra ve silikon ile harika levrekler yakalayabilirsin.

3. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Teşekkürler serdar abi silikonlardan asla vazgeçmem zaten .. şimdi her iki avıda yapabilirim çok sağol :)

4. hayali_53

hayali_53 yusuf

benim fikrimde şu , insanlar sahte yemlere dünyanın parasını döküyor ve o sahtelerin yüzde doksanı çantalardan çıkmıyor.serdar abinin dediği gibi silikon ile veya daha ekonomik yöntemler ile levrek avlayabilirsin.bulunduğun yöreyi bilmiyorum ama buralarda canlı balık ile canlı teke ile levrek avlamak mümkün.

5. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Ege, Serdar abi gerekeni söylemiş :D Cidii anlamda dinlemeni öneririm :D Son zamanlarda sabah suyuna gidemesemde n1 dır benim için.