Merhaba bu aralar levrek raporları okadar çoğaldıki elimde bir miktar para var levrek sahteleri alıp tüm bayramda levreğe çalışıyım diyorum .. ama o parayı sahtelere yatırırsam çipura mırmır avlayamam sizce sahte ilemi çalışayım yemli ile mi reeling reeling reeling reeling reeling reeling SAHTE VS YEMLİ ROUND 1 Cevaplarınızı bekliyorum ..
Silikon, bilhassa raglou denen bir şey vardır. Cep harçlığı ile balık tutmaya gidenler için bulunmaz nimettir. Levrek işinde ciddi mucizeler yaratabilir. Bence hiç avuç dolusu para verme. Bir kaç şeffaf şamandıra ve silikon ile harika levrekler yakalayabilirsin.
Teşekkürler serdar abi silikonlardan asla vazgeçmem zaten .. şimdi her iki avıda yapabilirim çok sağol
benim fikrimde şu , insanlar sahte yemlere dünyanın parasını döküyor ve o sahtelerin yüzde doksanı çantalardan çıkmıyor.serdar abinin dediği gibi silikon ile veya daha ekonomik yöntemler ile levrek avlayabilirsin.bulunduğun yöreyi bilmiyorum ama buralarda canlı balık ile canlı teke ile levrek avlamak mümkün.
Ege, Serdar abi gerekeni söylemiş Cidii anlamda dinlemeni öneririm Son zamanlarda sabah suyuna gidemesemde n1 dır benim için.