evet öyle zaten İnternet için hazırladığı afişin yanı sıra gazetelere de bugün ilan veren Yeni Rakı, ne şişeyi gösteriyor ne de alkole ilişkin bir ifade kullanıyor. Yeni Rakı “lüfer küçükse bize ters” sloganıyla giderek küçülen balık boylarına dikkat çekmeyi de ihmal etmiyor. Spor Toto Süper Lig başlarken, Digiturk’ün reklamlarına da atıfta bulunuluyor. Yeni Rakı’nın hazırladığı metin şöyle: Süper Balık Sezonu açıldı! Balık sezonuna renk ve tat katan “4 büyükler” bu sezon canlı olarak bizde. Balık sezonunun dört büyüğü lüfer, levrek, palamut ve çuprayı sahamızda keyifle ağırlıyoruz. Yeni Rakı’nın yeni balık sezonunda da tavrı net. “Küçükse bize ters.”
Yok, bu güne dek hiç futbol, siyaset, din, ideoloji givi kavramlara değinmedim. Bir gün karşılıklı sohbet etme fırsatı bulursak o zaman hepsi hakkındaki dünya görüşümü size iletebilirim. Ama balık ve balık avları konusundaki düşüncelerimi her türlü paylaşıyor ve belirtiyorum mesela.
inşallah bir araya gelip tüm bu kavramlarla ilgili karşılıklı konuşabiliriz ve medeni bir şekilde tartışabiliriz. ama kimsenin birşeye kast ettiği yok. bana kışkıştıcı bir kelime gibi geldi. bu mesaj nasıl beni rahatsız etmediyse sizide bir o kadar rahatsız etmiş. ama ben nasıl bravoo muhteşem bir mesaj yazmadıysam, sizlerinde memnuniyetsiz mesajınızı yazmamalıydınız. iyi akşamlar
EDİT: Birol benden önce davranmış, teşekkürler Birol... Balıkların akıbetini etkileyebilecek herşey desteklenmeli..
Kesinlikle etkileyeceğini düşünüyorum. En başta restoranlara gidenlerin tercihlerini değiştirecektir. Ve daha çok insanın bilinçlenmesini sağlayacaktır.
Baligi tutmasinida yemesinide cok severim.Gerci 10 sene oldu ickiyi birakali ama raki kadar igrenc bi tadi olan icki az bulunur. Simdi kimse atlamasin kusura bakmayin cok iciyoduk ortamlarda arkadaslarla ama gel sen bide bana sor bu meret nasil geciyodu bogazimdan sirf imaj olsun diye , cakir keyf olunca zaten tadi güzelmis gibi geliyo orasi dogru.Yani simdi tahmin ediyom cevaplari yok söyle güzel falan filan sen ne anlarsin gibi sakin yazmayin %90 niniz benim hissettiklerimi hissediyo geri kalan % 10 alkolikler ve gercekten rakinin tadini sevenler.Reklamdaki balik boyutuyla ilgili düsünceyi begendim ama yukarida bedelini ödeyip reklam veren firmalara ayip oluyo gibime geliyo.
R. İçeni çok gördüm. İşim gereği 1000 lerce şişelerin arasında 25 yıl cebelleştim. Ama o meredi içipte '' Ohhhh beee'' diyeni hiç görmedim.hihi hihi