Dörtyol-İskenderun kıyısı için makina-kamş tavsiyeleri

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında diaadi_1 tarafından paylaşıldı.

1. diaadi_1

diaadi_1 emrah özdemir

En İyi Avı:
    800 g levrek
    Herkese merhaba.haftasonları dörtyol-payas-iskenderun hattında kıyıdan olta atmak istiyorum.dışarıda öğrenci oldugum için haftasonları gelebiliyorum Payasa.Ama bu konuda pek bilgim yok.Uygun fiyatlı, orta halli olta takımı tavsiyelerinizi bekliyorum.nerden ucuza alabilirim?nasıl bişey almam gerekir? Teşekkür ederim

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    iskenderun da el oltaları meşhur dur,oranın yerli halkı kullanır ekseri,hafif kurşun 2 iğneli takım,sahile oturur taşlık bölgeler de avlanırlar,komple kayalık deyil,çingi taş deriz o tür yerlerde avlanırlar,

öğrenci işi ucuz yollu 25tl ye kamış makina + misina alabilirsin,

3 iğneli takım 50krş, kefal sarması alırsan 1.50tl,,kurşun 30krş dan başlıyor

sahilde heykelin orda kefal avlıyabilirsin,tugay ın önüde yahut astsubay ordu evini geç,sahilde dip avcılığı yapabilirsin,

malzemeyi nerden alacaksın,tam hatırlıyamıyorum:)
    hatırladığım kadarı ile,

sahilde atatürk heykeline sırtını ver:D çarşının içine doğru yürü,yolun soluna geç,150mt civarı yürürken solda arada bir yerde malzemeci vardı,sorarsan gösterirler:)

3. diaadi_1

diaadi_1 emrah özdemir

En İyi Avı:
    800 g levrek
    tesekkur ederm hocam yardımcı oldunuz.Cumartesi kefal sarması ile 3 tane yakaladım.İsdemirin sahilinden de ekmek takıp rastgele salladım zargana dedikleri uzun balık geldi:) :)