4 Kasım 2012 Pazar günü 06.00 ila 12.00 arası tekne ile Dörtyol Barınağı açıklarından alınmıştır. Çoğunluğu PM balığı da olsa zevkle çekilmiş balıklardır. Üç kişi toplam 15 kilo balık tutulmuştur. Yaşa-Varol Şerif abi Şerif abi tuttuğu moduz balığı ve minekopu da dikkatlerinize sunar. Saygılarımla...
bayağı bereketli geçmiş..o kadar balığı temizlemeside ayrı bir derthihi moduz diye tabir ettiğin balığın gerçek adı domuz balığı..buda balon balığı giller den diye biliyorum
pm yada o.ç : o balığın gerçek adı nedir? geçen ay dörtyoldan barınaktan açıldık ve 3 kilo kadar tuttuk,bizim kaptan adını pokemon koymuş ama o da bilmiyor gerçeka adını? gerçek adı nedir bilen varmı?
Diğer bir adı da prenses Biz oltayı çekerken anlıyoruz ne geliyor diye. Eğer ki bu o.ç lerse "el piços" diyoruz :laughing: Oldu mu size bir sürü isim :laughing: Tebrikler Alişan abi Daha adam akıllı balıkların oltalarınızı şenlendirmesi dileklerimle
Kardeş tebrikler daha da iyileri rastgelir inşallah,geçte olsa çayını içmeye geleceğiz İnan ile birlikte Rastgelsin.
Merhabalar; Bu balığa buralarda kırmızı prenses veya kılkuyruk diyorlar. Kadir kardeşimin dediği gibi diğerinede domuz veya tavuk balığı diyorlar. Saygılarımla.
teşekkürler, hepiniz anlamışsınızdır balıklar şerif abi gilin. kendisi yüklemeyi bilmeyince bana MMS attı ben de PM yapıyorum. inshAllah bi gün öğrenir rapor yazmayı Nedense ön panele koymamışlar. ara bul olmuş. bu yörede bu hayvana dörd ayaklı, mahluk vb derler. gerçek adını söylemezler. evin bereketi kaçarmış kırk gün vb. türünden çeşitli inanışlar mevcuttur. bu hayvanın adını bizim ufaklık bir gün böyle söyledi, o gün bu gün bu ara formülü kullanıyorum. hem bereket kaçmıyor çok şükür, hem de herkes anlıyor gerçi şerif abi tutmuş moduzu ama, teknesinin bereketi kaçmamış beşer kilo. onu en son tutmuş vaziyete göre abi senin de dükkanın bereketi kaçar bak. çay acıycak nerdeyse elinizi çabbuk tutun yau iki adımlık yer bekliyom