IPHONE 5 GÜMÜŞ-BEYAZ: Pazarlıksız 800tl Nakit ihtiyacından dolayı üzülerek satıyorum. Kullanıma başlanıldığı andan itibaren kırılmaz cam ve koruyucu kılıfla birlikte kullanılmıştır. Kesinlikle sorunsuz ve temizdir. Kulaklık, kulaklık kutusu, ara bağlantı kablosu, şarj adaptörü, belgeleri ve kutusu mevcuttur. Kulaklık,bağlantı kablosu ve adaptörü sorunsuz çalışmaktadır. Kablolarda herhangi bir kopukluk ve deformasyon bulunmamaktadır. Kısaca kutu içeriği eksiksizdir. İstenilen kargo ile karşı ödemeli olarak gönderim yapılır. WhatsApp ile detaylı fotoğraf gönderebilirim. Mersin içi elden teslim olur. İsteyene sahibinden ilanı açabilirim. Yalnızca kenarlarda bir-iki ufak çizik var. Son üç fotoğrafta fotoğraflamaya çalıştım. Onun haricinde zerre kadar hatası yoktur. Telefonu aldıktan sonra herhangi bir sıkıntı görürseniz geri gönderdiğiniz taktirde paranızı iade ederim. Özetle tertemiz telefon. Alın kullanın. Param olsa da ben alsam Not: Alıcı arkadaşlar özel mesajla telefon numarası bırakırsa ben irtibat kurarım.