Tüm denizci dostlara MERHABA Ben Kıbrıstan Taşkın Biçmen. Aranıza yeni katıldım. Veya katılmaya çalışıyorum. Tekneden kılıç balığı avcılığı konusunda kendime göre araştırma yaparken rasgele bu güzel siteye düştüm. 15-20 dk sonra kendimi sıcak bir ortamda buldum. Şu ana kadar; tecrübelerini, hikayelerini, önerilerini okuyabildiğim arkadaşlar, hepiniz muhtaşemsiniz. Özellikle Orhan abinin o kılıçı yakalama hikayesini bir nefeste okudum. Büyük keyifti.Orhan abi edebiyat hocası mı? Nasıl bir akıcı kalemdi? Mağusa körfezinde kendi teknemle ağ sirti ve baragadi balık avcılığını fırsat bulduk sonra yapmaya çalışıyorum.Kıyılarımızda olan hertürlü balığı avlamışımdır.Ancak derin sularda dip balıkcılığı konusunda çalışmalar ve hazırlıklar içerisindeyim babadan atadan öğrendiğimiz avcılığın dışına çıkmaya kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Balığı tekneye alırken yaşadığım heyecenı, takım yaparken, alet edavatı hazırlar araştırma yaparken yine ona benzer heyecanı yaşıyorum. Bilginin ve tecrübenin sonsuzluğuna inanıyorum. Herkese RASGELE
Taşkın bey hoşgeldiniz kıbrısta ağ ve paraketa ile balık avlamak amatörler için yasak değilmi oranın kanunları başkamı bilgi verirseniz seviniriz rastgele
hoşgeldiniz Taşkın bey.herşeyi burda bulacağınıza eminim.arasıra kıbrısa teyzemlere gelmekteyim.bidahaki ziyaretimde belki görüşürüz.teyzemler yarköydeler.
Taşkın bey hoşgeldiniz. Çok keyifli avlara imza atarak bunları bizlerle de paylaşarak keyfinize ortak edeceğinize inanıyorum.