hani derler ya hayat bir su misali gerçektende günler bir su misali mutlu günleriyle acı hatıralarıyla akıp gidiyor .bir bakmışın bir yuva kurmuşun dünyaya gelen evlatlarınla mutluluğuna mutluluk katmışın zaman öyle çabuk geçiyorki daha farkına varamadan evlatlarının mutlu bir yuva kurmanın zamanı geldiğini anlıyorsun bu anlamlı günümüzde sanal alem dediğimiz bu güzel hobiyi paylaştığımız balıkçılık forumlarından tanışıp kurulan dostlukların böyle güzel bir günde yanınızda olduğunu görmek insanı dahada mutlu ediyor antalya finikeden gelen börwekçi yücel yeğenime bigadan gelen necmi abime bursadan gelen irfan ve fatih kardeşlerime erzurumdan ballinin selamını getiren murat kardeşime ve pehlivan dostuma gelmek isteyipte hafta içinde iş sebebiyle gelemeyen ama her zaman yanımda hissettiğim dostlarıma buradan teşekkür etmek istiyorum iyiki varsınız diyorum sizleri tanımak aynı duyguları paylaşmak gerçekten çok güzel bizleri bu sanal alemde tanışma fırsatı veren dostlukların kurulmasına vesile olan forumlara ve kurulmasında emeği geçen forum sahiplerine şükranlarımı sunarım erken gelen bir anda kendilerini deniz kıyısına atan ve 3 minokopla bu avı süsleyen bursalı doslarım ve yücel yeğenim
Mustafa tebrik ederim Allah mesut bahtiyar etsin,bu mutlu gününü de gelip seninle paylaşan arkadaşlara ayrıyetten selamlar.Evlatlarının ve senin herşey gönlünce olsun selamlar kardeşim
Yeni çiftlere bir ömür boyu mutluluk ve saadetler dilerken, sizlerede bir dede olarak torunlarınızla bol bol balık tutmak nasip olsun. Esen kalın, şen kalın. Dostlarınız ve dostluklarınız daim olsun.
Sevgili/sevimli güzel yeğenime, yakışıklı damadımıza maşallah. Bir yastıkta kocasınlar. Tebrik eder, mutluluklar dilerim. Baba yüreğinin en fazla inceldiği an olsa da, canından can sunduğun yavrunu yadellere saldım diye düşünmeyesin Dayım. Hatırla ki; Sen de çekip kopardın bir zamanlar, bir ocağa da sen ateş düşürdün. Yalnız, Alnının akıyla bir kız evladı göçürdün. Gururla ve onurla. Gözaydınlığı günleri daim olsun inşallah.
Tebrik ederim Mustafa agabey... Allah mesut etsin, bir yastikta kocasinlar insallah. masalah masallah..
Sevgili dayım şu internet ortamında tanıdığım ender insanlardan birisin seni ve ailenin tanımaktan mutluluk duyuyorum böyle dostlarım olduğu için Evlenen gelin kızımız ile damat beye bir ömür boyu mutluluklar Bu mutlu gununuzde ayrı kalmak olmazdı Ben pehlivan bülent abim için gelmiştim zaten oraya ilgilerinizden dolayı ilk önce sana ve ailene Başpehlivan bülent abiye Bigadan gelip beni alan ve misafir edip sabah tekrar bandırmaya getıren Necmi beye bursadan gelen yeni tanıştığım irfan bey ve fatih beye Dolaylıda olsa bizim tanışmamızı sağlayan forum sahiplerine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunarım.......
güzel temenni ve dilekleriniz için herkeze çok teşekkür ederim herkezin böyle mutlulukları yaşamasını ve evlatlarının mürvetlerini görmelerini dilerim