Bu sezon bu imitasyon ile iri boyda bir kaç tane gökkuşağı alabalık yakalayabilirim diye düşünüyorum ,,,tek sorun Zaman ,zaman ,zaman,,, iyi seyirler,,, Sevgili Rıfat(point.shot) Bu imitasyonu Sana hediye ediyorum,en kısa zamanda eline ulaşacak http://www.dailymotion.com/video/xftdmy_double-hook-trout-angel_sport
Bulent Abi tebrik ederim. Imitasyonlarin harika. Japon sarkisi esligindede cok guzel bir solen olmus bu. Sonuna kadar izledim.Bence kesinlikle guzel sonuclar alir bu imitasyon. Rastgele...
Sevgili Emrah Teşekkür ederim,,, evet güzel sonuçlar almaya aday bir imitasyon ,bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta sonu deneyeceğim
Bülent abi muhteşem bir çalışma, her malzeme ekleyişinde işte tamam diyorum yenisi gelince daha da güzel oluyor. Gerçekten izlemesi çok keyifli idi. Kıymetli fly çalışmanı inşallah en iyi şekilde değerlendirme şansım olur Yeni sezonda inşallah misafirim olursun, senden öğrenmek istediğim çok şey var.. Selamlar ve teşekkürler..
Sevgili Rıfat Teşekkür ediyorum Bir aksilik olmaz ise çarşamba günü kayseride olacağım,,, geçerken uğrar emanetlerini bırakır ve 500 yıl hatırlı bir bardak çayını içerim